Kızlar 14+2 günlük hamileyim ama sanki değilmişim gibi sizde de
V Vecihe Kayıtlı Üye Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 23 8 Mart 2022 #1 Kızlar 14+2 günlük hamileyim ama sanki değilmişim gibi sizde de
Özlemözkn08 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 994 8 Mart 2022 #2 Vecihe' Alıntı: Kızlar 14+2 günlük hamileyim ama sanki değilmişim gibi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mart 2022 Bende 12 hafta ama hic deglmisimgibi gecyo
Vecihe' Alıntı: Kızlar 14+2 günlük hamileyim ama sanki değilmişim gibi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mart 2022 Bende 12 hafta ama hic deglmisimgibi gecyo
V Vecihe Kayıtlı Üye Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 23 8 Mart 2022 #3 Özlemözkn08' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mart 2022 Bende 12 hafta ama hic deglmisimgibi gecyo Genişletmek için tıkla ... Yanliz değilim o zmn bulantilarim geçti belki ondandır die düşünüyorum teşekkür ederim
Özlemözkn08' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Mart 2022 Bende 12 hafta ama hic deglmisimgibi gecyo Genişletmek için tıkla ... Yanliz değilim o zmn bulantilarim geçti belki ondandır die düşünüyorum teşekkür ederim
Özlemözkn08 Kayıtlı Üye Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 994 8 Mart 2022 #4 Vecihe' Alıntı: Yanliz değilim o zmn bulantilarim geçti belki ondandır die düşünüyorum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Gercekten oyle bende bu zamana kadar belirti yok ya
Vecihe' Alıntı: Yanliz değilim o zmn bulantilarim geçti belki ondandır die düşünüyorum teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Gercekten oyle bende bu zamana kadar belirti yok ya
G gulkycn Kayıtlı Üye Katılım 8 Mart 2022 Mesajlar 1 8 Mart 2022 #5 Vecihe' Alıntı: Kızlar 14+2 günlük hamileyim ama sanki değilmişim gibi sizde de Genişletmek için tıkla ... Bende öğle hissediyordum şükür ikisindede mide bulantısı da yaşamadım şimdi hareketlerini hissediyorum hafiften
Vecihe' Alıntı: Kızlar 14+2 günlük hamileyim ama sanki değilmişim gibi sizde de Genişletmek için tıkla ... Bende öğle hissediyordum şükür ikisindede mide bulantısı da yaşamadım şimdi hareketlerini hissediyorum hafiften
S Smye Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 129 8 Mart 2022 #6 Vecihe' Alıntı: Kızlar 14+2 günlük hamileyim ama sanki değilmişim gibi sizde de Genişletmek için tıkla ...
Vecihe' Alıntı: Kızlar 14+2 günlük hamileyim ama sanki değilmişim gibi sizde de Genişletmek için tıkla ...
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,413 Konum Siirt 8 Mart 2022 #7 İlerleyen zamanlarda bebiş kendini hissettirir merak etme
E ecmelll Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 4,115 8 Mart 2022 #8 Vecihe' Alıntı: Kızlar 14+2 günlük hamileyim ama sanki değilmişim gibi sizde de Genişletmek için tıkla ... Cnm normal bu haftalarda kusma bulantı yoksa zaten bebeği şuan hisstmezsin erken
Vecihe' Alıntı: Kızlar 14+2 günlük hamileyim ama sanki değilmişim gibi sizde de Genişletmek için tıkla ... Cnm normal bu haftalarda kusma bulantı yoksa zaten bebeği şuan hisstmezsin erken