Lütfen yardım eder misiniz çok üzgünüm

• Konbuyu başlatan Esc
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esc tarafından oluşturulan Lütfen yardım eder misiniz çok üzgünüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,670 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lütfen yardım eder misiniz çok üzgünüm
Konbuyu başlatan Esc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esmaunal

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
8 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışını duyamadım doktor 1 hafta bekleyelim dedi folikasit verdi eğer duyulmazsa kalp atışları kürtaj olcakmisim çok üzgünüm böyle bişey başınıza geldi mi
Tek bir doktora bağlı kalma derim canım. Burda 9. 10. Haftada bile duyan anneler var inslahh sende duyarsın 🤲🏻

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
8 haftalık hamileyim bebeğimin kalp atışını duyamadım doktor 1 hafta bekleyelim dedi folikasit verdi eğer duyulmazsa kalp atışları kürtaj olcakmisim çok üzgünüm böyle bişey başınıza geldi mi
Allah gönlüne göre versin kuzum inşallah bebeğin sağlıklıdır 🌹

M

Melek123456

Guest
Bence bir de alttan muaniye ol çocuk alta yerlesms olabiliyor benim de 8 . Haftada sesini duyamadı alttan baktj

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hemen yipratma uzme canim kendini bazen gec döllenme olabiliyor Rabbim gonlune gore versin kucagini doldursun🙏

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Cok geçmiş olsun ins 1 hafta sonra duyarsın bebegin kalp atışını bende yaşadım böyle bi durum 8 haftalıkken duymadık kalp atışını 9 hafta bekledik sonra da malesef kürtaj oldum çok zor bi durum ins bu mübarek günde yasmassin böyle sorun ama ben peşinden tekrar hamile kaldim cok sukur kizim 50 günlük.oldu suan darısı başına

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Bence bir de alttan muaniye ol çocuk alta yerlesms olabiliyor benim de 8 . Haftada sesini duyamadı alttan baktj
benim de 6 haftalık duymamıştı alttan muayene etmek istedi doktorum ben istemedim korktuğum için bir dahaki hafta tekrar gittim kabul ettim kalp atışlarını duydum Konya'daki Kızılay hastanesi Tuğba sekmenli Tursun hoca çok ilgili bir doktor ona güvendiğim için kabul ettim yoksa asla yapmazdım

Tüm sayfalar yüklendi.