Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana sadece ilk yeni hamileyken keseyi görmek için bakmıştı Ondan sonra hiç vajinal ultrasonda muayene olmadım normal doğuma uygun mu çatı muayenesi için benim Doktorum da biraz sezeryana meyilliydi O yüzden hiç kontrol olmadı
Bana sadece ilk yeni hamileyken keseyi görmek için bakmıştı Ondan sonra hiç vajinal ultrasonda muayene olmadım normal doğuma uygun mu çatı muayenesi için benim Doktorum da biraz sezeryana meyilliydi O yüzden hiç kontrol olmadı
Ama hep soyluyolar ki normal doğum iyi sezeryan kötü şimdi doğumda yaklasdikca bilemiyorum napicama karar veremiyorum ama bana oyle geliyoki sezeryan daha iyi
Ama hep soyluyolar ki normal doğum iyi sezeryan kötü şimdi doğumda yaklasdikca bilemiyorum napicama karar veremiyorum ama bana oyle geliyoki sezeryan daha iyi
Valla canım normal doğum temizlik gerçekten ben sezeryan oldum 11 ay oldu hala adet olmadım ödem topladım dikişlerim zor iylesti ama herkeste aynı olmaz tabi keşke bende normal yapsaydım normal sanciyi çekmek zor sezeryanla sonrasi zor