Mama bulunmuyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Asel'in annesi ❤️ tarafından oluşturulan Mama bulunmuyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,930 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Mama bulunmuyor
Konbuyu başlatan Asel'in annesi ❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel'in annesi ❤️

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Esimede öyle demişler cnm subat Mart gbi mamalara zam gelicek o yüzden stokluyor demişler ezcanelerde 1 tane var eşim bugün burda ki bütün ezcaneleri dolaştı 1 tane bulamadı marketleri dolaşmış normal var AR olarak yok diyor elimde 1 kutu var ve 1 kutu iki gün anca gidiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşime dedim de güvenemiyorum mama bu diyor güvenip veremem diyor
Oda haklı tabi

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bebeğim Bebelac Gold AR mama kullanıyor ama şuan hiç bir yerden bulamıyoruz Aptamil AR var acaba mama değişikliği yapsam sorun yaşarmiyim korkuyorum sorun yaşarım diye özellikle AR olması lazım Yeni doğan 1 numara olmuyor mide reflü ve kusmasi çok olduğu için ama mama bulamıyoruz eşim Aptamil var diyor bnde aldırmadım korkudan elimde 1 kutu mama var yarına biter kendi sütüm de yok 😔
Bebelac Gold Ar Mama Anti Reflü 300 gr Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
Bebelac Gold Ar Anti Reflü 300 Gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli burada var görünüyor canim

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah bulursun canım ya
İnşallah cnm ya

Bebelac Gold Ar Anti Reflü 300 Gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli burada var görünüyor canim
Nasıl ama güvenilir mi eşim internete güvenip vermiyor sipariş korkuyor

Gelince haber ver yazıyor cnm stokta yok

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Esimede öyle demişler cnm subat Mart gbi mamalara zam gelicek o yüzden stokluyor demişler ezcanelerde 1 tane var eşim bugün burda ki bütün ezcaneleri dolaştı 1 tane bulamadı marketleri dolaşmış normal var AR olarak yok diyor elimde 1 kutu var ve 1 kutu iki gün anca gidiyor

Eşime dedim de güvenemiyorum mama bu diyor güvenip veremem diyor
Hangi şehirdesin canım Allah onları bildiği gibi evet böyle yapıyorlar eniştem eşim falan İstanbulda kaç eczane dolaştılar hatta biri iki kutu var dedi ayırın bize hemen geliyoruz almaya falan dedik gidince bir tane vermişler yanında ki adam izin vermemiş iki tane almaya

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah cnm ya

Nasıl ama güvenilir mi eşim internete güvenip vermiyor sipariş korkuyor

Gelince haber ver yazıyor cnm stokta yok
Of üzüldüm inşallah bulursun canım bak sana yakın semtlerdeki eczanelerin telefonu al internet ten onları ara sor mamanın adını varsa hemen geliyorum de bı kaç paket stok yap hayatım

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bebeğim Bebelac Gold AR mama kullanıyor ama şuan hiç bir yerden bulamıyoruz Aptamil AR var acaba mama değişikliği yapsam sorun yaşarmiyim korkuyorum sorun yaşarım diye özellikle AR olması lazım Yeni doğan 1 numara olmuyor mide reflü ve kusmasi çok olduğu için ama mama bulamıyoruz eşim Aptamil var diyor bnde aldırmadım korkudan elimde 1 kutu mama var yarına biter kendi sütüm de yok 😔
Kuzum Bebelac kendi sitesinden sipariş edebilirsiniz diye biliyorm Google yaz onların online marketi olacakti

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Hangi şehirdesin canım Allah onları bildiği gibi evet böyle yapıyorlar eniştem eşim falan İstanbulda kaç eczane dolaştılar hatta biri iki kutu var dedi ayırın bize hemen geliyoruz almaya falan dedik gidince bir tane vermişler yanında ki adam izin vermemiş iki tane almaya
İstanbul Arnavutköy canm küçük yer

Of üzüldüm inşallah bulursun canım bak sana yakın semtlerdeki eczanelerin telefonu al internet ten onları ara sor mamanın adını varsa hemen geliyorum de bı kaç paket stok yap hayatım
Civar eczanelere sorucam mecbur cnm

Kuzum Bebelac kendi sitesinden sipariş edebilirsiniz diye biliyorm Google yaz onların online marketi olacakti
Bakiyim cnm bir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar