Birtanem çok sagol keske sizleri yakindanda tanuma sansim olsa çünkü hic kimsem yok dertlesecek insan yok babam bana hala bunlara ragmen git diyor anneme onu eve alirsan sana bes kurus vermem diyor onu evlatliktan reddedicem diyor bosansa ben de dedimki babam bir dahami evlat acısı cekmek istiyor o adam beni hep ölümle tehdit esiyor sen ne biçim babasin yaSumeyram Allah senden razı olsun birtanem ve şuan ağladım neden hep iyi insnalar bunları yaşıyor her zaman sana dua edecem ediyorumda inanıyorum sen çok mutlu olacaksın aşkım yeterki uzulme o güzel tatlı canını sıkma hep dualrimdasin![]()

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 35. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük kavun büyüklüğünde.
Böbrekler tamamen gelişti. karaciğer bazı atık maddeleri yok edecek duruma geldi. birçok temel fiziksel gelişim tamamlandı.karnınız iyice büyüdü. özellikle sağ tarafta kaburgalar baskı artar. bu haftadan itibaren doğum şeklini planlamak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm ağırlıgı 2490 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Böbrekler tamamen gelişti. karaciğer bazı atık maddeleri yok edecek duruma geldi. birçok temel fiziksel gelişim tamamlandı.karnınız iyice büyüdü. özellikle sağ tarafta kaburgalar baskı artar. bu haftadan itibaren doğum şeklini planlamak gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 44 cm ağırlıgı 2490 gr