Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizde iyi olmaya çalışıyoruz elhamdülillah berroşla alıştık artık 2 buçuk aylık olduk hümoşumda 2 hafta sı kaldı okula başlayacak heyecanlıyız bebek alışverişi bitti şimdi okul alışverişi başlayacak çocuklar büyüdükçe ihtiyaçlarda büyüyor bana sıra gelmiyor peki ya siz kaç aylık oldunuz kayroşla nası gidiyor kendi evindemisin annenin yanındamısın canım biraz uzun oldu
Az çok senden deneyimleyerek alışıyorum malûm bizimkiler ikiz gibi olduğu için Kayra bey Yuşa Han'ın kullanım kılavuzu gibi bişey oldu Sen nasılsın çiçeğim nasıl gidiyor annelik
Bizde iyi olmaya çalışıyoruz elhamdülillah berroşla alıştık artık 2 buçuk aylık olduk hümoşumda 2 hafta sı kaldı okula başlayacak heyecanlıyız bebek alışverişi bitti şimdi okul alışverişi başlayacak çocuklar büyüdükçe ihtiyaçlarda büyüyor bana sıra gelmiyor peki ya siz kaç aylık oldunuz kayroşla nası gidiyor kendi evindemisin annenin yanındamısın canım biraz uzun oldu
Maşallah kuzum allah sizin açıklığı versin minik Hüma ya. Bizde şurda 2 hafta sonra 4 aylık oluyoruz inşallah kuzum kendi evindeyim balım şükür ama Eylül 7 de yeniden gidebilirim annemin ameliyat olma durumu var da ona bakmak için bakalım hayırlısı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Az çok senden deneyimleyerek alışıyorum malûm bizimkiler ikiz gibi olduğu için Kayra bey Yuşa Han'ın kullanım kılavuzu gibi bişey oldu Sen nasılsın çiçeğim nasıl gidiyor annelik
15 hafta 3 günlük olduk teyzesi gerçi sen biliyorsun Kayra ile aynı olduğu için uğraşmaca geçiyor gün nasıl bitiyor bilmiyorum gece uyuduğum yeri unutuyorum yorgunluktan sen nasilsin neler yapıyorsun Kayra nasıl