Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ilk dogduklari gün sanki hep bizim hayatimizdaymiş gibi alisiyoruz miniklere hep bir tatli telaş kosusturma devam cnm kayra bey nasil alistimi besigine savasin galibi kim
Yaa Hümeyra yo öp yeirme canım aynen az kaldı doğur bekliyorum seni .. Kayra paşa şükür kuzum Allaha şükür çok iyi alıştı alıştı en son beğişe alıştırma serüvenindeydim onada alıştı şükür. Bir sıcağa alışamadı yavrım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Büyür tabi büyür kız senin minik ne zaman doğdu kayra'dan büyük mi küçün mi gün olarak Mayıs da doğdu da ne zaman doğdu
Hahaha yerim onun minik ellerini banada ver anne diyordur minik bıdık öp yerime canım.
Operim cnm veriyorum arada corba suyu filan ama iste surekli istiyor bnde surekli vermiyorum daha yeni yeni başlıyoruz ek gıdaya bide dış çıkaracak baya huzursuz
Ilk dogduklari gün sanki hep bizim hayatimizdaymiş gibi alisiyoruz miniklere hep bir tatli telaş kosusturma devam cnm kayra bey nasil alistimi besigine savasin galibi kim
Operim cnm veriyorum arada corba suyu filan ama iste surekli istiyor bnde surekli vermiyorum daha yeni yeni başlıyoruz ek gıdaya bide dış çıkaracak baya huzursuz