Sorum var Merak ediyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Amine nur tarafından oluşturulan Merak ediyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 648 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merak ediyorum
Konbuyu başlatan Amine nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Amine nur

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar hiç 30 haftalık doğum yapan varmı aranizda çarşafa belirtileri nasıl oldu merak ediyorum benim bellim çok agrioda

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar hiç 30 haftalık doğum yapan varmı aranizda çarşafa belirtileri nasıl oldu merak ediyorum benim bellim çok agrioda
@Hülya12 27 de yaptı diye biliyorum .
@Asel ❤️💙Alparslan 31 . Haftada yaptı diye biliyorum canım görürlerse dönüş yaparlar .
Ağrı genelde belden başlar kasıklra doğru gelir ve belirli bir dakika aralığı ile sancı girer sonra sancı sıklığı artar. Pozisyon değişsen dahi geçmez bilgin olsun

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba canım ben 26 haftalık doğum yaptım sık idrara çıkma belden kasıklara doğru ağrım oldu

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Benden sana tavsiye acile git bir sorunun varsa eyer bebeyinun gelişimi için diyorum ben 31 haftalık iken gitdim bebeyin cigerleri gelişmesi icin iğne vurdular geçen gaftada dogumum oldu bebeyi kuvezde almadılar sağlıklı doğdu

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum 30 +4 doğum yaptım belde ağrım çok oluyordu kopuyor du cok çocuğu kasiklarimda çok hissettim yürümekte kalkmakta zorluk çekiyordum birde çok sık idare gidiyordum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar