Sorum var Merhaba kızlar hayırlı akşamlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minik prensim tarafından oluşturulan Merhaba kızlar hayırlı akşamlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 938 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba kızlar hayırlı akşamlar
Konbuyu başlatan Minik prensim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Minik prensim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok canım üşüyüp üşümediğini anlamak için göğsünü ve ensesini kontrol ediyorum ben genelde bebekler üşüdüklerinde ilk olarak göğüsleri soğur üşüyüp üsümedigini ellerinden ve ayaklarından anlamaya çalışman seni yanılgıya düşürur kuzum çünkünkü eller ve ayaklar kan dolaşımının en uç kısımları oluyor Bundan dolayı bebekler üşümemelerine rağmen el ve ayakları soğuk olabiliyor kuzum
Katılıyorum bunada

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Bende
Kilo ile ilgisi yok canım onun gece üşüyor olabilir. Kan azlığı tabiki olabilir sma benim oğlumfa da var ama elleri yanakları gece soğuk olurdu ben uyku tulumu aldım sırf belki gece üstünü açar üşür mantığına girerek ki doğru da yapmışım grce kaç kez uyanıp elinr yüzüne dokunsam sıcacıktı
Bende uyku tulumu aldım onun içinde bide eli sürekli ağzında gecede ağzında buda onun yüzünü soğuk tutar mı ellerini falan

Yok canım üşüyüp üşümediğini anlamak için göğsünü ve ensesini kontrol ediyorum ben genelde bebekler üşüdüklerinde ilk olarak göğüsleri soğur üşüyüp üsümedigini ellerinden ve ayaklarından anlamaya çalışman seni yanılgıya düşürur kuzum çünkünkü eller ve ayaklar kan dolaşımının en uç kısımları oluyor Bundan dolayı bebekler üşümemelerine rağmen el ve ayakları soğuk olabiliyor kuzum
Göğsü ve ensesi sıcacık sadece elleri ve yüzü soğuk oluyo bide az öncede dediğim gibi eli sürekli ağzında sanırım tükürüğüyle de yüzünü ve elleri soğuk oluyo galiba

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende

Bende uyku tulumu aldım onun içinde bide eli sürekli ağzında gecede ağzında buda onun yüzünü soğuk tutar mı ellerini falan

Göğsü ve ensesi sıcacık sadece elleri ve yüzü soğuk oluyo bide az öncede dediğim gibi eli sürekli ağzında sanırım tükürüğüyle de yüzünü ve elleri soğuk oluyo galiba
Onda da olabilir kuzum benim oğlumda eli ağzında sürekli

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle depremde yakınını kaybedenler için başınız saolsun Rabbim bida aynı acıyı yaşatmasın Hastası olanlar Kurban olduğum Rabbim acil şifalar versin inşallah 😔
Şimdi benim sorun şu
Oğlumun yanakları kulakları ve elleri gün içerisinde ve gece uyurken soğuk oluyo kombi 40 da yanıyo gündüzleri 2 kat üst 2 kat alt giydiriyorum geceleri de uyku tulumu var alt tarafı torbalı ama yinede soğuk buz gibi üşüyo gibi ama ensesi sıcak sadece yüzü ve kulakları soğuk sizce üşüyo mu ve benim ne yapmam lazım cevap verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden
benimde bebegimin elleri burnu buz gibi sanki dişarida akşama kadar benim evde dogalgaz 50 yaniyo 3 kat giydiriyorum ama elleri buz gibi oluyo ben corap takiyorum ellerine sende ellerine eldiven yada corap tak ısıninca cikartirsin geri

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Evet giydiriyorum kolsuz alt tarafı torbalı olanlardan geniş olanlardan giydiriyorum
Uyku tulumu giydiriyormusun canım

Bi
benimde bebegimin elleri burnu buz gibi sanki dişarida akşama kadar benim evde dogalgaz 50 yaniyo 3 kat giydiriyorum ama elleri buz gibi oluyo ben corap takiyorum ellerine sende ellerine eldiven yada corap tak ısıninca cikartirsin geri
Bi Tek benim oğlan değilmiş sevindim buna teşekkür ederim canım benim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar