C Cemilee Kayıtlı Üye Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 14 Konum Mersin 12 Haziran 2022 #31 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Oyy maşallah kuzum rabbim evlatlarını sana bağışlasın . Yeni gelecek minikte sağ salim gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah bebeğim Allah razı olsun bakalım bu ne olacak erkek istiyorum hep demişim iki oğlum iki kızım olsun rabbim niyetimizi kabul etsin inşallah Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Oyy maşallah kuzum rabbim evlatlarını sana bağışlasın . Yeni gelecek minikte sağ salim gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah bebeğim Allah razı olsun bakalım bu ne olacak erkek istiyorum hep demişim iki oğlum iki kızım olsun rabbim niyetimizi kabul etsin inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,946 Konum Kırklareli 12 Haziran 2022 #32 Cemilee' Alıntı: İnşallah bebeğim Allah razı olsun bakalım bu ne olacak erkek istiyorum hep demişim iki oğlum iki kızım olsun rabbim niyetimizi kabul etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönlünden geçeni sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Oyla 0 Downvote
Cemilee' Alıntı: İnşallah bebeğim Allah razı olsun bakalım bu ne olacak erkek istiyorum hep demişim iki oğlum iki kızım olsun rabbim niyetimizi kabul etsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Rabbim gönlünden geçeni sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
G Gamzegamze ❤️HÜMEYRAM❤️Ademim Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,259 12 Haziran 2022 #33 Cemilee' Alıntı: Merhaba yeni üyeyim nasılsınız bayanlar Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuzum hoşgeldin Oyla 0 Downvote
Cemilee' Alıntı: Merhaba yeni üyeyim nasılsınız bayanlar Genişletmek için tıkla ... Merhaba kuzum hoşgeldin
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,440 Konum Siirt 13 Haziran 2022 #34 Cemilee' Alıntı: Hoş buldum evet hamileyim 8 haftalık Mersin'de oturuyorum 3 çocuk annesiyim iki kızım 1 oğlum var 32 yaşındayım Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum Rabbim bebişinle sağ salim kavuştursun diğerlerinede uzun ömürler versin inşallah Oyla 0 Downvote
Cemilee' Alıntı: Hoş buldum evet hamileyim 8 haftalık Mersin'de oturuyorum 3 çocuk annesiyim iki kızım 1 oğlum var 32 yaşındayım Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum Rabbim bebişinle sağ salim kavuştursun diğerlerinede uzun ömürler versin inşallah
Bebişimin annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 435 13 Haziran 2022 #35 Cemilee' Alıntı: Hoş buldum evet hamileyim 8 haftalık Mersin'de oturuyorum 3 çocuk annesiyim iki kızım 1 oğlum var 32 yaşındayım Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım bende 9 haftalığım aramızda Bi hafta var Oyla 0 Downvote
Cemilee' Alıntı: Hoş buldum evet hamileyim 8 haftalık Mersin'de oturuyorum 3 çocuk annesiyim iki kızım 1 oğlum var 32 yaşındayım Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım bende 9 haftalığım aramızda Bi hafta var