Merhaba

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde papatyam.04 tarafından oluşturulan Merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,190 kez görüntülenmiş, 74 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba
Konbuyu başlatan papatyam.04
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan papatyam.04

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Hahahaq bizim Kayra da öyle resmen yoluyır beni bşrde eve misafir gelirse cay halime direk topuz bone eşarp dkdkdk o saç açılana kadar hak getire 😂😂
Ay Allah erkek çocuğu annelerine ayrı sabır versin benim arkadaşın oğlu 4 yaşında o da öyle kız kapalı geçen bize geldiler emzirmekten falan bahsederken şak çıkardı kızın göğsünü 😂😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ay Allah erkek çocuğu annelerine ayrı sabır versin benim arkadaşın oğlu 4 yaşında o da öyle kız kapalı geçen bize geldiler emzirmekten falan bahsederken şak çıkardı kızın göğsünü 😂😅
Benimkide birini gördüğü zaman meme diye geziyor ortada tek sorun 4 aylıkken memeyi bırakmış olması 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Merhaba canım aramıza hoşgeldin Allah tez zamanda eşinle yavruna kavuştursun inşallah bende Aleyna Samsunluyum 24 yaşındayım bugün tam 2 sene doldu 2 senelik evliyim 15 aylık kızım var 9 haftalıkta hamileyim
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım rabbim birlikte yaşlanmayı da nasip etsin inşallah 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yiiaaaa 🥰😘 birtanem benim 🥰

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Allah bağışlasın 19 yaşında olduğum için öyle yazdım umarım kimse yanlış anlamamıştir

Hoşbuldum Allah bağışlasın maşallahı bende 19 yaşındayım 6 aylık hamileyim

Rabbim başlasın ben 19 yaşında 6 aylık hamileyim
Amin teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende senin yaşlarında anne oldum 🌸

Tüm sayfalar yüklendi.