Selam tüm kadınlara
Ben birsey soracaktım İnternete bakmayacağım diyorum ama dayanamayıp bakıyorum karşıma böyle olumsuz olaylar gelince çok karamsarlasiyorum ve kafama takıyorum.. bi bayan 5 aylıkken mi ne bebeği sebepsiz yere kaybettiğini yazmış allahim korusun tüm bebekleri rabbim
ama şimdi insan bunları görünce korkuyor bana tecrübeli anneler yazabilir mi böyle her gördüğümüzü kendimize mi yormaliyiz. Ben gecen sene mayıs 2020 de 9 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj olmak zorunda oldum bende tramva yarattı suan cok şükür gebeyim 17+6 herseyden korkuyorum yok afedersiniz ıkındigimda bisey olur mu yok karnım ağrıdı bisey olur mu ? Lütfen dalga geçmeyin cok saçma sorularım olmuş olabilir ama inanın saçma olduğunu bile bile takıyorum kendime engel olamıyorum zaten okb rahatsızlığım var takıntı ve etrafımda da bana motive edecek bi danisacagim yok danissamda arkamdan takıntılarımla sıkılanlar dedikodu duyduklarım var.. kusura bakmayın uzun yazdım ve illkez yazdım inşallah bende en azından bundan tecrübe edinmiş olurum dayanamayıp yazdım artık hakkınızı helal edin