Öncelikle evladınizi size bağışlasın rabbim benimde ilk gebeligim böyle kötü sonuclaninca insan daha çok paranoyak oluyor malesef..suan 19 hafta oldum doğuma kadar inşallah düzelirim inşallah rabbim o günleri bana ve isteyen herkese yaşatır benimde oğlum olacak inşallah ya insanlar bana da ağlasan niye ağlıyorsun bunu yaşayamayanlar var yok sağlıksız olsaydı yok yine olacak demek ki kendi kendine vs vs içimize atmak daha kötü yapıyor bizi ama insanlar daha anlamıyor ne yaşadığımızı..Seninle aynı şeyleri bende yaşadım canım ilk çocukta doğurana kadar acaba sağlıklı olacakmi eli ayağı düzgün olacakmi zekasinda bı problem olacakmi diye kendi kendimi yedim çocuk doğana kadar çok şükür sağlıklı doğdu oğlum ondan sonra yine hamile kaldım kontrol için gittim kanama vardı dokuz haftalık ti kalbi durmuş dedi doktor şok oldum emin olmak için ayrıntılı ultrasona girdim oda başın sağolsun kürtaj olman gerek deyince başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki etrafımdaki insanlar yalandan avuttu beni zaten bı tane var diye şimdi yine hamileyim doğuma az kaldı ama benim yine içim içimi yiyor acaba iyi sağlıklı dogacakmi diye hep bı felaket senaryosu kafamda hep kötü hissediyorum ama Allah tan hayırlısı inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza çocuklarımızı