Aha sizinde ilk gratis alışverişi yakındır
Maşallah maşallah ay kıyamam ya valla bebekler güldü mü sanki insanın içinde güneş açıyor 10 ayımız falan kalmış desenize artık kızımla kombin yapar gezeriz ben de çok severim oje sürmeyi saç yapmayıİdrar testinde yanılma oluyor âdetin geçerse direk kan ver 1 haftalık olsa bile kanda çıkar idrarda belli olmaz ama
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
2 yaşından itibaren tam olarak kızım 5 yaşına girdi o yapıyor diğer küçük kızımda 2 yaşında oda aynısıni taklit ediyor mesela elbiselerini giyince koşuyor aynadan bakıyor gülümsüyor kendine babasının yanına koşup baba bak diyor kendini gösterip babası waaoow diyince çığlık atıyor sevinçten ama bende çok süslüymusum annem babam diyor du bana çektiler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
2 yaşından itibaren tam olarak kızım 5 yaşına girdi o yapıyor diğer küçük kızımda 2 yaşında oda aynısıni taklit ediyor mesela elbiselerini giyince koşuyor aynadan bakıyor gülümsüyor kendine babasının yanına koşup baba bak diyor kendini gösterip babası waaoow diyince çığlık atıyor sevinçten ama bende çok süslüymusum annem babam diyor du bana çektiler