Sorum var Mide Yanması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa Elanur tarafından oluşturulan Mide Yanması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 909 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide Yanması
Konbuyu başlatan Nisa Elanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ne yersem ağzıma geri geliyor gibi 30.haftaya girdik yağlı ve ağır hiçbir şey yemiyorum su bile içsem içtiğim su sanki ağzıma geri çıkıyor gibi oluyor hiçbir şey yemek istemiyorum artık ilk defa böyle oluyorum ilaçta vermedi doktor sadece vitamin yazdı
Soğuk sütü dene bi istersen bana iyi geliyodu gecenin bi yarısı uyanıp sütü kafama dikip uyuduğumu biliyorum inşallah sanada iyi gelir 🌸

Kızda hiç böyle olmamıştım her çocukta farklı şeyler oluyormuş onu öğrendim 🤷🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim bebiş aşırı hareketli maşallah seninki de öyle mi ? Birde 37 haftalik doğmuştu ablasi erken doğum olurmu belime hafif hafif sızı giriyor gibi son 68 gün
Benimde massalh çok hareketli cnm benimde son 65 gün kaldı bendede karnında ve rahminde ara ara küçük sancı var çok değil galiba cnm doğuma yakın olduğumuz için ağrı hisedebiliriz bebek asaga doğru pozisyon yapıyor doktora gorundum hiçbir sorun yok dedi 2 ay kala sancılar başlar yavastan

Nisa Elanur

Kayıtlı Üye
rank
Benimde massalh çok hareketli cnm benimde son 65 gün kaldı bendede karnında ve rahminde ara ara küçük sancı var çok değil galiba cnm doğuma yakın olduğumuz için ağrı hisedebiliriz bebek asaga doğru pozisyon yapıyor doktora gorundum hiçbir sorun yok dedi 2 ay kala sancılar başlar yavaştan
Aynen hafif sancı gibi oluyor ve artık tekmeleri daha keskin geliyor 32. Haftada kontrolüm var dönmemişti inşallah bu gittiğimde hayırlı haberler alırım.

Aynen hafif sancı gibi oluyor ve artık tekmeleri daha keskin geliyor 32. Haftada kontrolüm var dönmemişti inşallah bu gittiğimde hayırlı haberler alırım.
Benimde gelecek ayın 10 benimki ters seninkidemi ters bebek cnm

Bende randevu aldım q0 temmuzza

Bende randevu aldım 10 temmuzza

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çaydan, yağlı yiyeceklerden uzak kal, yatmadan önce bişey yiyip içme salatalık, ılık süt hafifletir 30. Haftayı geçtiysen doktoruna pantpas mide koruyucu yazdır

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar