Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar ne yersem ağzıma geri geliyor gibi 30.haftaya girdik yağlı ve ağır hiçbir şey yemiyorum su bile içsem içtiğim su sanki ağzıma geri çıkıyor gibi oluyor hiçbir şey yemek istemiyorum artık ilk defa böyle oluyorum ilaçta vermedi doktor sadece vitamin yazdı
Benimde massalh çok hareketli cnm benimde son 65 gün kaldı bendede karnında ve rahminde ara ara küçük sancı var çok değil galiba cnm doğuma yakın olduğumuz için ağrı hisedebiliriz bebek asaga doğru pozisyon yapıyor doktora gorundum hiçbir sorun yok dedi 2 ay kala sancılar başlar yavaştan
Aynen hafif sancı gibi oluyor ve artık tekmeleri daha keskin geliyor 32. Haftada kontrolüm var dönmemişti inşallah bu gittiğimde hayırlı haberler alırım.
Aynen cnm doktor dedi doğuma kadar donmese sezeryan olacakmisim insalah döner güzel haberler alırız bebislerinizdenaynen cnm tekmeleri daha sert hisediyom alt kısmı çok hareketli bebek ters olduğu için ayaklar orda tekme atiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen cnm doktor dedi doğuma kadar donmese sezeryan olacakmisim insalah döner güzel haberler alırız bebislerinizdenaynen cnm tekmeleri daha sert hisediyom alt kısmı çok hareketli bebek ters olduğu için ayaklar orda tekme atiyor