Sorum var Mide Yanması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nisa Elanur tarafından oluşturulan Mide Yanması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 909 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide Yanması
Konbuyu başlatan Nisa Elanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿

Nisa Elanur

Kayıtlı Üye
rank
Benimde massalh çok hareketli cnm benimde son 65 gün kaldı bendede karnında ve rahminde ara ara küçük sancı var çok değil galiba cnm doğuma yakın olduğumuz için ağrı hisedebiliriz bebek asaga doğru pozisyon yapıyor doktora gorundum hiçbir sorun yok dedi 2 ay kala sancılar başlar yavaştan
Aynen hafif sancı gibi oluyor ve artık tekmeleri daha keskin geliyor 32. Haftada kontrolüm var dönmemişti inşallah bu gittiğimde hayırlı haberler alırım.
Benimde gelecek ayın 10 benimki ters seninkidemi ters bebek cnm

Bende randevu aldım 10 temmuzza
Evet canım benimkide ters 5 haftadır falan hep makat geliş diyor doktor birde taşınacağız hiçbir yer bilmiyorum henüz randevu almadım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çaydan, yağlı yiyeceklerden uzak kal, yatmadan önce bişey yiyip içme salatalık, ılık süt hafifletir 30. Haftayı geçtiysen doktoruna pantpas mide koruyucu yazdır
30+2 yiz daha yatmadan önce suyu çok içiyorum yemek yiyemiyorum pek fazla meyve ağırlıklı beslenmeye başladım yemek yiyemez oldum

Bende de var. Ceviz yememi söylediler
Ceviz badem kuru üzüm hep yiyorum ama bir faydası olmadı sakız demişlerdi o biraz hafifletir gibi oluyor buna şükür

Bende de var. Ceviz yememi söylediler
Ceviz badem kuru üzüm hep yiyorum ama bir faydası olmadı sakız demişlerdi o biraz hafifletir gibi oluyor buna şükür

Son düzenleme:
Sakızı ben söyledim cnm midemde çok kötü yaniyor bı sakız etkisini goruyom

Evet canım benimkide ters 5 haftadır falan hep makat geliş diyor doktor birde taşınacağız hiçbir yer bilmiyorum henüz randevu almadım
Aynen cnm doktor dedi doğuma kadar donmese sezeryan olacakmisim insalah döner güzel haberler alırız bebislerinizden🙏🤲aynen cnm tekmeleri daha sert hisediyom alt kısmı çok hareketli bebek ters olduğu için ayaklar orda tekme atiyor

Aynen cnm doktor dedi doğuma kadar donmese sezeryan olacakmisim insalah döner güzel haberler alırız bebislerinizden🙏🤲aynen cnm tekmeleri daha sert hisediyom alt kısmı çok hareketli bebek ters olduğu için ayaklar orda tekme atiyor

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar