Acilmam başlamış 1 cm kadar varmış kalan belirtilere de idrar yolu enfeksiyonu dedi ama bişey yoktu bende devam eden bir idrar yolu enfeksiyonu var geçmeyen zaten bunu biliyorum temizlenirkenCidden kusura bakma hadi diğerleri neyse de eşine ne demeli bilemedim nasıl bir dengesiz yaa sanki başka birinin çocuğu ne demek napim ya ruh hastası mı olmadı sen kendin kalk git acile bir baktır bakalım nedir ne değildir kimseye minnet etme cidden üzüldüm ya ne demek napim sinir oldum baya Allah'ım sana yardım etsin eşine ve diğerlerine de akıl fikir vicdan merhamet insanlık nasip etsin inşallah
Gittim akşam acilmam varmış 1cm ilk çocuk bişey olmaz deyip gönderdiler nstde sancı çıkmadıDesinler gülüm sende dersin görüyorum ki kimseden hayır yokmuş bana başta kocamın sonra sizlerin dersin yarın sabah kimseye söylemeden git bence
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Gittim dün akşam acilmam varmışDoğduğunda torunum çocuğum demesini bilirler. Sanki sadece onlara aitmiş gibi. Diğer arkadaşımızın dedigi gibi ambulansla git bekleme sancin kanaman olduğunda.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla doğru diyorsun dün akşam eşimle bu konu için tartıştım işten eve gelirken annesini de alıp gelmiş bana diyor sabahtan deseydin giderdik hastaneye bende bağırdım dedim ya umursamadıniz birinizde diye sana kanamam oldu dedim umursamadin sancım var belim ağrıyor bacaklarım ağrıyor dedim umursamadin diye doktor da 1 cm açıklığın var dedi ama benim bacak ağrılarım hiç geçmiyor idrar yolu enfeksiyonu var deyip toz yazdı daha çok ağrıyorBabanın evinden getirdin herhalde cnm valla kimse ne senden ne bebeğinden kıymetli değil bi sorun olsa da bunlar seni sorumlu tutar ne olsa sen cekiyorsun onlar degil madem çok sıkıntılı insanlarsa at kendini yere ayıl bayıl hastaneye git kimse senden kıymetli değil