Sagolasin canim. Allah razi olsunBaşınız sağolsun canım çok üzüldüm Ablana da Rabbim sabır ve şifa versin çok geçmiş olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sebeb hecne demediler can miomasi var dediler amaki men bildiyim qederi ile mioma hamileliyde qanaxma vererdi bawka hecne. Sadece sebeb mesuliyyetsiz hekimlerin varligi. Yenede qismet Allahdan. Allaha min Wukur ki ozune hecne olmadi. Yaxsi can daha w yazmaram.can azerisense ş herfin w bele yazma qizlar anlamagda cetinlik cekmesin sebeb ne olub bes erken doguma? men Azerbaycanda dogmamisan ona gore bilmirem hec ordaku hekimleri
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım
Cok sagol canim Allah razi olsunHer yerde var sorumsuz vicdansız doktorlar canım. Ablan için Allah şifasını versin. Bebeğe üzüldüm Allah tekrar nasip etsin
Bebek zaten ölmus karnindayken o yuzden sancilaniyomus ablam. Ablamda iyi Cok Sukur. Bilmem artik kendisi karar verir ne yapicagiyla ilgili ama bence dava acmaz diye dusunuyorumCanım malesef böyle sorumsuz doktorlar çok var ablan ve bebek nasıl hangi doktor bunu yaptıysa ablan dava açıp hakkını arasın sonuçta bi can yani
Sagol canim benim Allah razi olsunMaalesef heryerde var o tür doktorlardan Allah anneye sağlık sabır versin bebek zaten melek inşallah birdaha nasip etsin Rabbim
Son düzenleme: