Ben iki yil kildim 3 gun oruc tuttum hamile oldugumu ogrenince biraktim cunku devamli uyku hali halsizlik olunca cok yoruluyorum rabbim affetsin ama saglikli bi gebelikse kilina bilir
İlk gebeligimde hep kıldım hıc bir sorun olmadı suan sıkıntılı bir gebelik gecırınce yanı ayakta durmam bile yasak kılamıyorum engeliniz yoksa kılın bence
Esselamu aleyküm bunu kim söyledi oruç yılda bir hadi gebelikte güç lazım beslenmek lazım gücün yetmiyor ise tutmayabiliriz ,sonras kazası olur ama namaz her gün beş vakit farz olan birşey yatalak bile olsak namaz bizden düşmüyor gözlerimizle de olsa kılmalıyız komaya görmedikçe namaz bizden kalkmıyor yani ,rabbim yardımcınız olsun.
Nasil sana olmaz ? O ne bicim bi dusunce Bnde kiliyorum Tabi biraz zorlaniyorum gobekte dolayi az yoksa kilabiliyoruz cok sukur
Aleyküm selâm canim evet kiliyorum canim sende birakma kil egerki zorlaniyorsan agrin falan oluyor ise oturtugun yerde kilabilirsin hayzken zaten kilinmiyor ve kanaman var ise yine kilamiyorsun kil bırakma sana olmaz sen hamilesin diyenler yanlis diyor kil birakma canim Hayırlı ramazanlar
Kılınır cnm neden kılınmasın hamilelik namaza engel değil ki
Olur canm neden olmasın hasta insanlar bile göz hareketleriyle kılıyolar
Şuan 26 haftaligim eşimle sadece akşam namazını kilabiliyorum
aleykuselam ben kılıyorum hamileykende kılıyorum doğuma yakında oturarak kiliyorumdum doğumunuz riskliyse doktorunuza danisin
İlk gebeligimde hep kıldım hıc bir sorun olmadı suan sıkıntılı bir gebelik gecırınce yanı ayakta durmam bile yasak kılamıyorum engeliniz yoksa kılın bence
Hepinize teşekküf ederim ve hepinizin Allah namazını kabul etsin..
Öncelikle gebeliyimde bir sorunum yok sadece uykum çok oluyor halsizlik hali işte.
Benim ankolojide çalşışan bi hemşire akrabamız vardı o söyledi sana olmaz diye. Ben de eşimde namaz kılıyoruz çok şükür.. sadece merak etdim benim gibi böyle laflarla karşılaşan..