Sorum var Nankörlük diz boyu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Nankörlük diz boyu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,474 kez görüntülenmiş, 100 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nankörlük diz boyu
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canını sıkan durummu oldu kuzum
Aynen öyle kuzum. Misafiri çağırmış bana yemek yap şunu bunu yap kendisi gezmelerde gündüz neyse tamam yaptım götürdüm. Misafirin yanında yemeği ısıtırken yağı eksik tuzu eksik bilmem ne sinir oldum. Anladılar herşeyi yaptığımı. Benim de elim lezzetlidir. Beğeniler yemeklerimi. Bende daha tövbe ettim sana birşey yapmam dedim suratımı astım oturdum muhatap almadım anladı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimkiler çok gıcık çok tahammül edemiyorum
Bende de tahammülü bitirdi bugün

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle kuzum. Misafiri çağırmış bana yemek yap şunu bunu yap kendisi gezmelerde gündüz neyse tamam yaptım götürdüm. Misafirin yanında yemeği ısıtırken yağı eksik tuzu eksik bilmem ne sinir oldum. Anladılar herşeyi yaptığımı. Benim de elim lezzetlidir. Beğeniler yemeklerimi. Bende daha tövbe ettim sana birşey yapmam dedim suratımı astım oturdum muhatap almadım anladı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende de tahammülü bitirdi bugün
Ne kadar ayıp birşey bu yaptıkları iki yüz verilmeye gelmiyor bunlara anliyacaklari dilden konuşmak lazım ne güzel yapmiisn etmiisn yaptığına bak 😔😡 Allah razı olsun diyeceğine

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ne kadar ayıp birşey bu yaptıkları iki yüz verilmeye gelmiyor bunlara anliyacaklari dilden konuşmak lazım ne güzel yapmiisn etmiisn yaptığına bak 😔😡 Allah razı olsun diyeceğine
En son kapıdan çıkarken de eline sağlık diyor. Kendinin eki ayagi tutuyor gezmeye gelince zıpkın gibi misafire gelince gelin yapsın yapıyordum ama daha da yapmam yeri gelecek bende ağzımı açacam daha

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
En son kapıdan çıkarken de eline sağlık diyor. Kendinin eki ayagi tutuyor gezmeye gelince zıpkın gibi misafire gelince gelin yapsın yapıyordum ama daha da yapmam yeri gelecek bende ağzımı açacam daha
Sıkma kuzum canını iyilik bilmezler işlerne gelince gelinleri bilirler hep cikarcilar diğer gelini yapsın😡

Tüm sayfalar yüklendi.