Evde yoktu içmedim hiç . Ne zmn biter bu ağrı sizceCanm parol şurup içseydin biraz iyi gelirdi valla bn 4 ay oldu doğum yapalı ama hala bel ve bacak ağrılarım oluyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Geçmiş olsun canım. Haber verdiğin için çok teşekkür ederim. Benim magnezyum ilacım var üç aydır kullanıyorum. EFERMANG 365mg bende ondan kullanıyorum. Bel ağrım sinirsel baskıdan dolayı oluyor demişti doktorCanım geldim doktordan, magnezyum eksikliğinden ağrı yapar dedi bacaklar kalça kemikleri, magnezyum başladı suda eriyen kapsül verdi akşamları iccem yine gece agrirsa bitane daha icebilirsin dedi, normalde 7. Ayda 6. Ayda başlar çok erken başlamış dedi. Magvital 365 mg ismi de. Doktoruna sor sende istersen haber vereyim dedim sana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben de erkenden yemek yiyorum 6 da falan . Yastık dün akşam denedim bacaklarım uyuştu resmen ben sadece belim ağrımasın istiyorum gerçekten dayanılır gibi değil doktor ilaçta vermedi. Ne yapacağımı bilmiyorum sol tarafıma yatınca biraz rahat ediyorum ancak kısa süre sonra ağrılarım tekrar coşuyorSol tarafiniza yatinn bacaginizin arasina kucuk bir yastik koyun yastiginizi biraz yuksek tutun bide aksam yemwginizi erken yiyinki daha hafif hissedersiniz inşallah
Son düzenleme: