🥰🥰 Valla kuzum bugün oğlum hiç uyumuyor onunla uğraşıyorum 🤦🤦
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 11 Ekim 2022 #51 Demetdemet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Valla kuzum bugün oğlum hiç uyumuyor onunla uğraşıyorum
Demetdemet' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Valla kuzum bugün oğlum hiç uyumuyor onunla uğraşıyorum
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 12 Ekim 2022 #52 Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Oy maşallah yerim ben onları teşekkür ederim canım benim benim bir oğluşum var henüz 15 aylık Genişletmek için tıkla ... Yiyebilirsin teyzesi hay maşallah Allahım bağışlasın canimm Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Oy maşallah yerim ben onları teşekkür ederim canım benim benim bir oğluşum var henüz 15 aylık Genişletmek için tıkla ... Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Oy maşallah yerim ben onları teşekkür ederim canım benim benim bir oğluşum var henüz 15 aylık Genişletmek için tıkla ... Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Oy maşallah yerim ben onları teşekkür ederim canım benim benim bir oğluşum var henüz 15 aylık Genişletmek için tıkla ... Sorun var mesaj gitmiyor Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Oy maşallah yerim ben onları teşekkür ederim canım benim benim bir oğluşum var henüz 15 aylık Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Valla kuzum bugün oğlum hiç uyumuyor onunla uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... Benimkide uyumuyor birazdan aglicam artik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Valla kuzum bugün oğlum hiç uyumuyor onunla uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... Benimkide uyumuyor birazdan aglicam artik
Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Oy maşallah yerim ben onları teşekkür ederim canım benim benim bir oğluşum var henüz 15 aylık Genişletmek için tıkla ... Yiyebilirsin teyzesi hay maşallah Allahım bağışlasın canimm Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Oy maşallah yerim ben onları teşekkür ederim canım benim benim bir oğluşum var henüz 15 aylık Genişletmek için tıkla ... Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Oy maşallah yerim ben onları teşekkür ederim canım benim benim bir oğluşum var henüz 15 aylık Genişletmek için tıkla ... Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Oy maşallah yerim ben onları teşekkür ederim canım benim benim bir oğluşum var henüz 15 aylık Genişletmek için tıkla ... Sorun var mesaj gitmiyor Mariya 🌼 (Ali'nin annesi)' Alıntı: Oy maşallah yerim ben onları teşekkür ederim canım benim benim bir oğluşum var henüz 15 aylık Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Valla kuzum bugün oğlum hiç uyumuyor onunla uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... Benimkide uyumuyor birazdan aglicam artik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Valla kuzum bugün oğlum hiç uyumuyor onunla uğraşıyorum Genişletmek için tıkla ... Benimkide uyumuyor birazdan aglicam artik
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 12 Ekim 2022 #53 Demetdemet' Alıntı: Yiyebilirsin teyzesi hay maşallah Allahım bağışlasın canimm Sorun var mesaj gitmiyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ekim 2022 Benimkide uyumuyor birazdan aglicam artik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ekim 2022 Benimkide uyumuyor birazdan aglicam artik Genişletmek için tıkla ... Ah kuzum iki tane ile zor oluyor valla
Demetdemet' Alıntı: Yiyebilirsin teyzesi hay maşallah Allahım bağışlasın canimm Sorun var mesaj gitmiyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ekim 2022 Benimkide uyumuyor birazdan aglicam artik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ekim 2022 Benimkide uyumuyor birazdan aglicam artik Genişletmek için tıkla ... Ah kuzum iki tane ile zor oluyor valla