Sorum var Nasılsınız kızlar napiyorsunuz 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Nasılsınız kızlar napiyorsunuz 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,438 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nasılsınız kızlar napiyorsunuz 🥰
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun cnm Asel hanımla temizlk zor yoksa bitmişti şimdiye kdar ya yaramaz yerinde durmuyor ki bugün emeklerine halıyı kaldırdım balkona astım megersem altında küçük laylon poşet varmış sen ben balkondayken al ağzına at öksürüyor boğuluyor sesini duydum geldim baktım poşeti atmış ağzına yiyor mübarek elektirik süpürgesi gbi kızım var yerde bir kırıntı bile bulsa direk çekiyor içine
Ay canım seni çok iyi anlarım benimde fena yaramaz oğlum var bende oğlumla çok zor. Is yaparım bazen ben toplarım bir yandan dağıtır 😂geçmiş olsun bu arada balım aman dikkat et tabi herşey ilgilerini çekiyor şimdi bebeklerin

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Nerelerdesin bebeğim sen bende şükür iyim arada yalancı sancılarım oluyor ama şükür iyim yemek yaptım eşimi bekliyom öyle sen napiyon 💕🥰😘
Dünden beri buralardayım sık sık aktif olmaya çalışıyorum 😂😂 yaa kıyamam sana kaç haftalık oldun, son haftalarda ise o zamanlar yalancı sancılar sık sık oluyor zaten ☺️ sen hep iyi ol Kuzum benim ♥️😘 ellerine sağlık bende senin gibi yemeği mi yaptım oğluşumu uyuttum eşimin işten gelmesini bekliyorum işte ♥️😘👍🌼

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ay canım seni çok iyi anlarım benimde fena yaramaz oğlum var bende oğlumla çok zor. Is yaparım bazen ben toplarım bir yandan dağıtır 😂geçmiş olsun bu arada balım aman dikkat et tabi herşey ilgilerini çekiyor şimdi bebeklerin
Valla çekmez mi elektrik süpürgesi bile evi o.sekilde çekmiyor saolsun kızım maşallah arkamı dönmemle başlıyor dikkat ediyorum da işte bazen öyle kaçıyor insanın gözünden kuzum valla allaha emanet🥰❤️

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Dünden beri buralardayım sık sık aktif olmaya çalışıyorum 😂😂 yaa kıyamam sana kaç haftalık oldun, son haftalarda ise o zamanlar yalancı sancılar sık sık oluyor zaten ☺️ sen hep iyi ol Kuzum benim ♥️😘 ellerine sağlık bende senin gibi yemeği mi yaptım oğluşumu uyuttum eşimin işten gelmesini bekliyorum işte ♥️😘👍🌼
Sağol bebegim 35 haftalik olucam yarin arada bi yokluyor beni ağrılar ama şükür seninde ellerime sağlık sende hep iyi ol😘🥰💕😘🥰💕❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla çekmez mi elektrik süpürgesi bile evi o.sekilde çekmiyor saolsun kızım maşallah arkamı dönmemle başlıyor dikkat ediyorum da işte bazen öyle kaçıyor insanın gözünden kuzum valla allaha emanet🥰❤️
Biliyom canisi biliyom benimde var ne kadar dikkat edersen et anlık saniyelik olay çok çabuk elleri hızlı bu çocukların ne olduğunu bile anlamım ❤️💕🥰

Biliyom canisi biliyom benimde var ne kadar dikkat edersen et anlık saniyelik olay çok çabuk elleri hızlı bu çocukların ne olduğunu bile anlamım ❤️💕🥰

Kizlar varya beni fena kendinize alıştırdınız buraya girmeden sizinle yazismadan duramiyorum🥰❤️🥰❤️🥰❤️

Kizlar varya beni fena kendinize alıştırdınız buraya girmeden sizinle yazismadan duramiyorum🥰❤️🥰❤️🥰❤️

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar