Sorum var Nasılsınız kızlar napiyorsunuz 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Nasılsınız kızlar napiyorsunuz 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,438 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nasılsınız kızlar napiyorsunuz 🥰
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağol canım böyle şeylere erinmiyorum çok hoşuma gidiyor uğraşmak 🥰
Maşallah canım bende severim böyle şeyleri yapmayı kosturmaya etmeyi yeterki saglik olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi çok şükür canım sende ne var ne yok🥰
Şükür iyim canım bende uzaniom oyle🥰🥰

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Aaa nerde gii ben gördüm mü hep yazarım beni biliyorsun anladım o yüzden aramızda soğuk rüzgarlar esiyor 😔😔kendi kendime diyorum niye cevap vermiyor postlarima yazmıyor soğuk davranıyor ama herkezle yazisiyor diye üzülmüştüm baya ama bilerek cevap vermemezlik yapmadım aşkım seni çok sevdim biliyorsun özür dilerim kusura bakma herhalde yanlış anlaşılma olmuş aramızda belli canimsin💕🥰💕🥰bazen biri i mesaj yazınca mesajina cevap felan verince bildirim gelmiyor insanın gözünden kaçıyor görmüyor bu sefer inanki bilerek yapmadım beni biliyorsun ben hep yazarım özür dilerim
Yok aşkım özür dilemek birşey yok sana şaka yapiyorum zanneddim seni üzecek birşey mi diye düşündüm canimsin

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kolay. Gelsin. Canimm
Allah razı olsun cnm Asel hanımla temizlk zor yoksa bitmişti şimdiye kdar ya yaramaz yerinde durmuyor ki bugün emeklerine halıyı kaldırdım balkona astım megersem altında küçük laylon poşet varmış sen ben balkondayken al ağzına at öksürüyor boğuluyor sesini duydum geldim baktım poşeti atmış ağzına yiyor mübarek elektirik süpürgesi gbi kızım var yerde bir kırıntı bile bulsa direk çekiyor içine

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar