Sorum var Nasılsınız kızlar napiyorsunuz 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Nasılsınız kızlar napiyorsunuz 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,438 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nasılsınız kızlar napiyorsunuz 🥰
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kolay gelsin geçen bir posta nasılsın diye yazmıştım bi kaç kere cevap gelmedi senden canimm bende uzaniom şükür iyim arada ağrım oluyor işte yazdığım gibi 🥰💕
Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin aşkım ben sana hep yazdım bana cevap vermedim vallaha alındım😔😔😔

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin aşkım ben sana hep yazdım bana cevap vermedim vallaha alındım😔😔😔
Aaa nerde gii ben gördüm mü hep yazarım beni biliyorsun anladım o yüzden aramızda soğuk rüzgarlar esiyor 😔😔kendi kendime diyorum niye cevap vermiyor postlarima yazmıyor soğuk davranıyor ama herkezle yazisiyor diye üzülmüştüm baya ama bilerek cevap vermemezlik yapmadım aşkım seni çok sevdim biliyorsun özür dilerim kusura bakma herhalde yanlış anlaşılma olmuş aramızda belli canimsin💕🥰💕🥰bazen biri i mesaj yazınca mesajina cevap felan verince bildirim gelmiyor insanın gözünden kaçıyor görmüyor bu sefer inanki bilerek yapmadım beni biliyorsun ben hep yazarım özür dilerim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valala demetim sabahtan beri anca oturdum oda dışarıdan geldim diye yani eşime kahvaltı ver sonra onu makineye yerlestie sonra babasına kahvaltı ver onu yerleştir sonra aksma yemeği derdine düştüm beyaz lahana sarması yaptım yanına patates salatası yapacam patestler başlandı sonra Kayra ile biraz hava wlalim dedik dışarı yürüyüşe çıktık sgelirken de ekmek aldık simdi makineyi bosaltacam Kayra bey gelirken kanguruda uyduğu için hemen onu yatırdım.kayranin çamaşırlarını topladım onları katlayıp yerine koyup tekrar mutfağa gidecem bugün hiç bitmeyecek gibi 😱😱. Sen ne yapıyorsun biraz uzun oldu okuyan kızlar hakkınızı helal edin he 😂😂

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür kuzum Perşembe günü Allah nasip ederse kızımın mevlidini yapacağım hazırlık yapıyorum sen ne yapıyorsun,🥰
Aa ne güzel Allahım şimdiden kabul eylesin kolay gelsin canim hiç bisey yapıom uzaniom tembel tembel😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valala demetim sabahtan beri anca oturdum oda dışarıdan geldim diye yani eşime kahvaltı ver sonra onu makineye yerlestie sonra babasına kahvaltı ver onu yerleştir sonra aksma yemeği derdine düştüm beyaz lahana sarması yaptım yanına patates salatası yapacam patestler başlandı sonra Kayra ile biraz hava wlalim dedik dışarı yürüyüşe çıktık sgelirken de ekmek aldık simdi makineyi bosaltacam Kayra bey gelirken kanguruda uyduğu için hemen onu yatırdım.kayranin çamaşırlarını topladım onları katlayıp yerine koyup tekrar mutfağa gidecem bugün hiç bitmeyecek gibi 😱😱. Sen ne yapıyorsun biraz uzun oldu okuyan kızlar hakkınızı helal edin he 😂😂
Valla kadınların isi hic bitmez bebeğim ben erkenden işlerimi bitirdim şuan uzaniom halim yok bugün afiyet olsun 🥰💕

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim kabul etsin inşallah canım 🤲🏻
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🥰

Aa ne güzel Allahım şimdiden kabul eylesin kolay gelsin canim hiç bisey yapıom uzaniom tembel tembel😂

Valla kadınların isi hic bitmez bebeğim ben erkenden işlerimi bitirdim şuan uzaniom halim yok bugün afiyet olsun 🥰💕
Sağol canım böyle şeylere erinmiyorum çok hoşuma gidiyor uğraşmak 🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🥰

Sağol canım böyle şeylere erinmiyorum çok hoşuma gidiyor uğraşmak 🥰
Cümlemizden razi olsun canım benim 🤲🏻

Vay be demetim banq yardıma gel bari 🥲😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar