Sorum var Nasılsınız kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Nasılsınız kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 973 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nasılsınız kızlar
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tatlı telaşım kızım

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hayat bi güzel bi yorucu bi iyi bi tuhaf gidiyor 🤣🤣🤣🤣🤣ama şükür tabiki ben iyim canım sen nasılsın napiyorsun
Allah iyilik versin canım benim ben de idare eder evle uğraşıyorum oturacak hale geldi çok şükür temizlikte bitti sayılır Bi yerleştirmek kaldı onu da hergün biraz biraz yapıyorum kendimi yormadan doğuma da 40 gün kaldı Bi yandan bebeğin eksiklerini araştırıp internetten sipariş veriyoruz

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Allah iyilik versin canım benim ben de idare eder evle uğraşıyorum oturacak hale geldi çok şükür temizlikte bitti sayılır Bi yerleştirmek kaldı onu da hergün biraz biraz yapıyorum kendimi yormadan doğuma da 40 gün kaldı Bi yandan bebeğin eksiklerini araştırıp internetten sipariş veriyoruz
Bende yavaş yavaş yapıyorum banada 20.gun kaldı hiç halim yok çabuk yoruluyorum artık Oo sanada az Kalmis hayirlisi ile. Al kucana canım aynen son eksikleri al ❤️🥰

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende yavaş yavaş yapıyorum banada 20.gun kaldı hiç halim yok çabuk yoruluyorum artık Oo sanada az Kalmis hayirlisi ile. Al kucana canım aynen son eksikleri al ❤️🥰
Sağol canım benim Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin tüm bebek bekleyenlerin 😘 ben de çok yoruluyorum kuzum ama inanan yok malesef bizimkiler iş yaptırma derdinde

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar