Nasılsınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Nasılsınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,562 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nasılsınız
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
20 haftalık oldu minik kızım onun sevinci ile çok iyiyiz şükür doğuma az kaldı diye kendimi motive edip eğleniyorum bol bol uyuyorum dinleniyorum 😅😅😇

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
20 haftalık oldu minik kızım onun sevinci ile çok iyiyiz şükür doğuma az kaldı diye kendimi motive edip eğleniyorum bol bol uyuyorum dinleniyorum 😅😅😇
😂😂 benimde kızım olcak ama hewesim neşemn yerini aqrilar aldı 32 haftaliqim yattqm yerden kalkamıyorum bncexe bol bol dinlenin önünüz fena 🤭🤭

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Bu defada sohbet edelim

Bu defada sohbet edelim
Oğlum biraz yoruyor oyun istiyor ev iş istiyor çalışırken güzeldi hayat evde hiç iş bitmiyor ama güzel geçmesi ve tek çocuklu olarak son aylarda fazlaca zaman geçirmek eğlenmek için çabalıyorum tetenoz aşısı oldum kolum ağrıyor onun dışında bı sorun yok çok şükür 🤭

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
ahh keske biraz uykuda benim elime düşse sabah 7 bucuktan beri ayaktayim valla sadece kahvalti icin oturdum dahada hep ayaktayim cocuklarimi okula göturdum geldim kahvalti yaptim camasir bulasuk evi toplim derken bu saat oldu valla nasil gun geçti anlamadim birazdanda cocuklari okuldan almaya gidecem işte

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar