Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yesil mercimek yemegi, ev makarnası yapiyorum valla skldim artik yemek yapmaktan anacım gelince bana bırakmaz ama azcık daha dayanmalıyımyaptıgim yemekleri lezetli bulmuyorum 34.haftamdayim baskasinin yaptigi makarna bile lezetli geliyoama 1 gun bile yemek yapmamazlik yapmadımcorba makarna da olsa ocaga birseyler koydum
Yakındır isyan etmem zaten geçen gün sabaha kadar bebek uyumadı bende bı yüksek sesle bı bağırdım kendimi kesecem sonunda benim koca diyoki aksama kadar sabah yatarsın o an kocayı bogasim geldi ama kendimi zor tuttum katil olma boşver deyip durdum benim koca diyoki ne yine mirildaniyon deyip deyip uyudu
Yakındır isyan etmem zaten geçen gün sabaha kadar bebek uyumadı bende bı yüksek sesle bı bağırdım kendimi kesecem sonunda benim koca diyoki aksama kadar sabah yatarsın o an kocayı bogasim geldi ama kendimi zor tuttum katil olma boşver deyip durdum benim koca diyoki ne yine mirildaniyon deyip deyip uyudu