Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar 39 hafta 2 gunluk oldum bir turlu doguramiyorum ne sanci ne birsey sadece normal bir akinti ve ufak bi kasik agrisi disinda baska birsey yok
Doğumu tetikleyen egzersiz hareketleri felan var YouTube den de izleyebilirsin. Yürüyüş ve nefes egzersizleri de çok önemli. Sağ sağlim sağlıcakla kavus evladına.
Canim.ben 1 haftadır suyunu içiyorum ama hala yok hersey vaktine esir derlerdi gerçekten çok doğruymuş hurma yiyorum yine sancı yok bebek ne zamn isterse Rabbım ne zamn yazdıysa onun saati vaktini
Arkadaslar 39 hafta 2 gunluk oldum bir turlu doguramiyorum ne sanci ne birsey sadece normal bir akinti ve ufak bi kasik agrisi disinda baska birsey yok
Doğumu tetikleyen egzersiz hareketleri felan var YouTube den de izleyebilirsin. Yürüyüş ve nefes egzersizleri de çok önemli. Sağ sağlim sağlıcakla kavus evladına.