Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynısı bende de var nefesim yetmiyormuş gibi doktora gittim gebelikte kalp atışı daha fazla ve kan pompolama daha yüksek oluyor kansızlıkta varsa daha fazla olur kan tahlili yapalım dedi aile hekiminde yaptırıcam
Benimde çok zor olmuştu son iki ayda canim benim de bebeğim yukaridaydi doğuma kadar çok çektim nefes darlığı ve çarpıntı ama yapacak bisey yok mecburi
Kan degerlerim normal cikti ama yinede kan ilacını kullan ileride kansızlık olmasin dedi doktorum fakat kabızlık yapiyor diye ilacı kullanmak yerine demir yapacak besinler tüketiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çarşamba randevum var o zaman söyleyeceğim bakalim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çarşamba randevum var o zaman söyleyeceğim bakalim
Degerlerim normal çıktı kansızlık yok fakat bebek yukarıda hareketlerinden anlıyorum birde toza alerjim var o da etkiler mi bilmiyorum
Kan degerleriniz normal çıkmıştır ama bebek sizin deponuzu kullaniyor su an depolari bosaltmis olabilir. Bahsettiğiniz biraz demir eksikliği anemisine benziyor geçmiş olsun