Sorum var Nişan ne zaman gelir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet Arslan tarafından oluşturulan Nişan ne zaman gelir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,337 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nişan ne zaman gelir
Konbuyu başlatan Demet Arslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alya

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canımsin benimm merak edip soruyon yerim seni kız Allah razı olsun ben olmayınca beni sormanız çok hoşuma gidiyor yok doğum da başlamadi haber ederim ❤️🥰❤️🥰❤️🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok güzelim da gitmedim bekliom ama gelen giden yok henüz 😂😂
Insallah sag salim.dogrursun🥰

Suzan

Kayıtlı Üye
rank
Ben 39+4 te doğum yaptım benim gelmedi hiç bişeyim
Ee nasıl anladın peki doğuracağını

Canımsin benimm merak edip soruyon yerim seni kız Allah razı olsun ben olmayınca beni sormanız çok hoşuma gidiyor yok doğum da başlamadi haber ederim ❤️🥰❤️🥰❤️🥰

Yok güzelim da gitmedim bekliom ama gelen giden yok henüz 😂😂
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tek avazda tez zamanda benden önce gidersen doğuma senden sonraki hamiş annelerin hepsine dua et olur mu bende dahil bende gidersem bende edecem Allah'ın izniyle 😊😊

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Ee nasıl anladın peki doğuracağını

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tek avazda tez zamanda benden önce gidersen doğuma senden sonraki hamiş annelerin hepsine dua et olur mu bende dahil bende gidersem bende edecem Allah'ın izniyle 😊😊
39+3 tüm gittim doktora 1 cm açılmam vardı doktorum git cuma günü gel dedi bende bugün doğurmak istiyorum dedim suni sancıyla normal doğum yaptım

alya

Kayıtlı Üye
rank
39+3 tüm gittim doktora 1 cm açılmam vardı doktorum git cuma günü gel dedi bende bugün doğurmak istiyorum dedim suni sancıyla normal doğum yaptım
Suni sancı çok kotu ya canım niye biraz daha beklemedin (⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡aceleciymissin maşallah hayırlı olsun o zaman sağ salim doğmuş çok şükür Allah bağışlasın (⁠ ⁠˘⁠ ⁠³⁠˘⁠)⁠♥

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Suni sancı çok kotu ya canım niye biraz daha beklemedin (⁠ ⁠◜⁠‿⁠◝⁠ ⁠)⁠♡aceleciymissin maşallah hayırlı olsun o zaman sağ salim doğmuş çok şükür Allah bağışlasın (⁠ ⁠˘⁠ ⁠³⁠˘⁠)⁠♥
Suni sancıyı kötü değil sancıyla aynı bi sıkıntı olmadı çok şükür kızım 4 kilo doğdu :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar