Sorum var Nişan ne zaman gelir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet Arslan tarafından oluşturulan Nişan ne zaman gelir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,337 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nişan ne zaman gelir
Konbuyu başlatan Demet Arslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alya

alya

Kayıtlı Üye
rank
Kötü düşünme canım iyi düşünmeye çalış Allah’ın iziniyle sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın kaç haftalıksın sen şimdi
37+4canim ben ilkinde aşırı suni sancı aldım çok kötü oldum daha öncede yazmistim belki okumussundur kaybettim bebeğimi 🙄🙄zor bi dogumdu işte

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
37+4canim ben ilkinde aşırı suni sancı aldım çok kötü oldum daha öncede yazmistim belki okumussundur kaybettim bebeğimi 🙄🙄zor bi dogumdu işte
Ay canım benim o sanıcıyı alıyorsun ama herkesin doğum ağırısı eşiği aynı değildir o yüzden herkesin farklı olduğu için zor olmuş demek zaten doğum gerçekten zor bi iş Allah yardımcın olsun kuzum çok üzüldüm bebeğini kaybettiğine allah sabır versin canım

alya

Kayıtlı Üye
rank
Ay canım benim o sanıcıyı alıyorsun ama herkesin doğum ağırısı eşiği aynı değildir o yüzden herkesin farklı olduğu için zor olmuş demek zaten doğum gerçekten zor bi iş Allah yardımcın olsun kuzum çok üzüldüm bebeğini kaybettiğine allah sabır versin canı
Amin canım Allah razı olsun nasibi o kadarmış ne diyelim.demekki herkesin aynı olmuyomus

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar