Normal dogum dikisleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Normal dogum dikisleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,689 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal dogum dikisleri
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra gümüş

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar normal dogum dikisleri ne kadar süre içinde iyileşiyor benim 11 gündür dogum yaptım dikislerim iyileşmiş gibi sanki yok gibiler hissetmiyorum artık normal mi sizce

Rabişs04

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar normal dogum dikisleri ne kadar süre içinde iyileşiyor benim 11 gündür dogum yaptım dikislerim iyileşmiş gibi sanki yok gibiler hissetmiyorum artık normal mi sizce
Benim ilk doğumda 40 kim çıktı hala vardı ama iki haftada çürüyorlar ikinci gebeliğim sizce dikiş alırmıyım

Ftmbrserskn

Kayıtlı Üye
rank
Normal doğum dikişleri doğum bittikten sonra atılıyor ya zor mu acıyı hisediyormuyuz

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk doğumda 40 kim çıktı hala vardı ama iki haftada çürüyorlar ikinci gebeliğim sizce dikiş alırmıyım
Benim ilk dogumumda popoma kadar kesmislerdi dikisim çok fazlaydı sonradan 2 doğum daha yaptım çıkarken bebek siyriklar var diye dikiş atıldı bu 4 üncü gebeligim insallah dikissiz dogumum olurda çabuk toparlarim tez zmanda kurtulalım kızlar insallah saglicak la alalım bebislerimizi kucaklarimiza

Esra gümüş

Kayıtlı Üye
rank
İkinci doğumda dikiş yapmıyorlar canım korkma bende ikinci doğumumu dikişsiz yaptım
Neden yapmyorlar acaba bnm ilki çok kötüydü oyle bastan sawma yaptılar ki bn oturup kalkamadm bile 1 ay boyunca 😢 1 ay sonra ikinci dogumum olck tekrar ayni olck diye cok korkyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal doğum dikişleri doğum bittikten sonra atılıyor ya zor mu acıyı hisediyormuyuz
Eger uyuşmasıni beklemezlerse hissediyor insan wallahi Bn dogum hastahanesine gitmstm doguran dogurana oldugi icin herseyi aceleye getryorlardi dikişleri de oyle yaptilar igneden iplige herşeyi hissetim resmen bir trawmaydi dogumda dikislerde zaten 2 ayda ancak kendime geldim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eger uyuşmasıni beklemezlerse hissediyor insan wallahi Bn dogum hastahanesine gitmstm doguran dogurana oldugi icin herseyi aceleye getryorlardi dikişleri de oyle yaptilar igneden iplige herşeyi hissetim resmen bir trawmaydi dogumda dikislerde zaten 2 ayda ancak kendime geldim

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Neden yapmyorlar acaba bnm ilki çok kötüydü oyle bastan sawma yaptılar ki bn oturup kalkamadm bile 1 ay boyunca 😢 1 ay sonra ikinci dogumum olck tekrar ayni olck diye cok korkyorum
Ayy kıyamam yaa inşallah olmaz canım korkma genelde ikinci doğumdan sonra olmuyor benim ikinci doğumum dikişsiz geçti çok şükür aslında bazı ebeler çok vicdansız oluyorlar başlarından salmak için hemen kesip bebeği alıp dikiş atıyorlar inşallah iyi yürekli ebelere denk gelirsiniz hepinizde Rabbim tüm hamile bayanların yardımcısı olsun inşallah 🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.