Nts

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Nts başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,262 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nts
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem
Slm kızlar ntsde sancım cikdi şimdi serum taktılar ciğer geliştirici iğne yedim alttan muanede bişey çıkmadı ama tekrar ntsye gircem idrar tahlili yapıldı dua edin bu benim oğlan erken gelmek istiyo sanırım 33 haftaliyiz ya kilosu 2 buçuk olmuş
Çok geçmiş olsun canım zamanında gelir inşallah

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Evet hatırlıyorum hatta aynı mahalledeyiz 🤭
Evet canım 🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun cnm insalalh bebeğin zamanında gelir 🤲🏻🤲🏻
Amin inşallah canım ara ara nts giriyorum odada var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun cnm insalalh bebeğin zamanında gelir 🤲🏻🤲🏻
Amin inşallah canım ara ara nts giriyorum odada var

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar ntsde sancım cikdi şimdi serum taktılar ciğer geliştirici iğne yedim alttan muanede bişey çıkmadı ama tekrar ntsye gircem idrar tahlili yapıldı dua edin bu benim oğlan erken gelmek istiyo sanırım 33 haftaliyiz ya kilosu 2 buçuk olmuş
Bikac gün önce aynısı bende de oldu serumla dil altına koyulan turuncu renkte bı ilaç verdiler acilmam yoktu sancimda durdu çok şükür içini ferah tut inşallah kanama veya su gelmeyince sorun olmuyor

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Bikac gün önce aynısı bende de oldu serumla dil altına koyulan turuncu renkte bı ilaç verdiler acilmam yoktu sancimda durdu çok şükür içini ferah tut inşallah kanama veya su gelmeyince sorun olmuyor
Banada verdiler o ilacdan canım ne iğrenç biseydi ya midemi yakdi kavurdu açılma yokdu bendede ama iki kere ntsde sancım ağrım cikdi şimdi hastanedeyim gene ara ara ntsye bagliyolar

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Banada verdiler o ilacdan canım ne iğrenç biseydi ya midemi yakdi kavurdu açılma yokdu bendede ama iki kere ntsde sancım ağrım cikdi şimdi hastanedeyim gene ara ara ntsye bagliyolar
Ben evdeyim kendi dokturum korona olmuş raporlu asistanlara kaldım taburcu ettiler beni karnımdaki çatlağı ameliyat izi sandi ne ameliyatı olduğumu sordular öyle insanların eline kalmıştım Rabbime emanetiz haftaya kadar beklicem kendi dokturumu

Tüm sayfalar yüklendi.