kızlar 36+5 haftalığım öyle kötü ödemlerim varki belden aşşağısı komple bacağım bileğim ve ayaklarım balonnnnnn gibi napmam lazım ? Canım acıyor yürüyemiyorum
kızlar 36+5 haftalığım öyle kötü ödemlerim varki belden aşşağısı komple bacağım bileğim ve ayaklarım balonnnnnn gibi napmam lazım ? Canım acıyor yürüyemiyorum
Yapila en hızlı mudahele soğuk pres, ayağını soguk suya sok bir de sürekli dinlendir. Dinlenirken yan da yatsan sırt üstü de yatsan bir kaç yastık koy altına ayaklarının yüksekte dursunlar. Ben birde akarsuların olduğu piknik alanlarina gittiğinde ayaklarımı muhakkak sokuyirum o suya inanılmaz iyi geliyor, doğal ve soğuk.
Bizde 36+2 aynı durum bizdede var bacaklarım ellerim hep sis yürüsekte bol suda içsek inmiyor ne yazık ki son zamanlar normal dogumdan sonra 1 haftaya inmeye baslıyor merak etme sabredicez suan elden tek gelen bol su tüketip bacakları ara ara yukarda tutmak