Allah seni güldürsün 🤣 Seni de canım 😂
Ozlem003 Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 702 23 Ekim 2022 #11 Hülya❤️' Alıntı: Allah seni güldürsün Genişletmek için tıkla ... Seni de canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 23 Ekim 2022 #12 Ozlem003' Alıntı: Emziriyorum diye hap falan kullanamadım geri çekilme yöntemiyle ama bir iki kaçak oldu benimkide hazır bekliyormuş kapmış Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ekim 2022 Doğur gitsin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ekim 2022 İnşallah canım benim yok kuzum kendim bakcam ama aileme giderim sık sık yakınız Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ekim 2022 Moral verdiniz bana çok teşekkürler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz kuzum ilk bebeğin de de burda doğurmani bekliyorduk 2.minikte de bekleyecek hayırlısı ile gelsin inşallah
Ozlem003' Alıntı: Emziriyorum diye hap falan kullanamadım geri çekilme yöntemiyle ama bir iki kaçak oldu benimkide hazır bekliyormuş kapmış Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ekim 2022 Doğur gitsin canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ekim 2022 İnşallah canım benim yok kuzum kendim bakcam ama aileme giderim sık sık yakınız Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 23 Ekim 2022 Moral verdiniz bana çok teşekkürler arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Rica ederiz kuzum ilk bebeğin de de burda doğurmani bekliyorduk 2.minikte de bekleyecek hayırlısı ile gelsin inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 23 Ekim 2022 #13 Ozlem003' Alıntı: Seni de canım Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla gelsin kuzum
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 23 Ekim 2022 #14 Ozlem003' Alıntı: Kızlar oğlum 4 aylık 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala şaşkınım çocuklarının arası 1 yaş olan var mı zor oluyor mu Genişletmek için tıkla ... Benim çocukların arası 1.5 yaş zor oluyor ama beraber büyüyorlar
Ozlem003' Alıntı: Kızlar oğlum 4 aylık 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala şaşkınım çocuklarının arası 1 yaş olan var mı zor oluyor mu Genişletmek için tıkla ... Benim çocukların arası 1.5 yaş zor oluyor ama beraber büyüyorlar
Ozlem003 Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 702 24 Ekim 2022 #15 Hülya❤️' Alıntı: Sağlıkla gelsin kuzum Genişletmek için tıkla ... Amin canım aminn Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ekim 2022 Baharrr' Alıntı: Benim çocukların arası 1.5 yaş zor oluyor ama beraber büyüyorlar Genişletmek için tıkla ... Rabbim böyle uygun görmüş canım büyürler Allah’ın izniyle senin evlatlarına da uzun ömürler versin Rabbim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ekim 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Rica ederiz kuzum ilk bebeğin de de burda doğurmani bekliyorduk 2.minikte de bekleyecek hayırlısı ile gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Evet canım valla ya hayat sürprizlerle dolu hamd olsun
Hülya❤️' Alıntı: Sağlıkla gelsin kuzum Genişletmek için tıkla ... Amin canım aminn Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ekim 2022 Baharrr' Alıntı: Benim çocukların arası 1.5 yaş zor oluyor ama beraber büyüyorlar Genişletmek için tıkla ... Rabbim böyle uygun görmüş canım büyürler Allah’ın izniyle senin evlatlarına da uzun ömürler versin Rabbim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ekim 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Rica ederiz kuzum ilk bebeğin de de burda doğurmani bekliyorduk 2.minikte de bekleyecek hayırlısı ile gelsin inşallah Genişletmek için tıkla ... Evet canım valla ya hayat sürprizlerle dolu hamd olsun
💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 Kayıtlı Üye Katılım 13 Ekim 2022 Mesajlar 290 24 Ekim 2022 #16 Kuzum hayırlı olsun buyur giderler sağlıklı olsunda
Ozlem003 Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 702 24 Ekim 2022 #17 😍kız Annesi 🤗' Alıntı: Kuzum hayırlı olsun buyur giderler sağlıklı olsunda Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım
😍kız Annesi 🤗' Alıntı: Kuzum hayırlı olsun buyur giderler sağlıklı olsunda Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 24 Ekim 2022 #18 Ozlem003' Alıntı: Kızlar oğlum 4 aylık 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala şaşkınım çocuklarının arası 1 yaş olan var mı zor oluyor mu Genişletmek için tıkla ... Benim ablamın çocukları da öyleydi canım yardım edecek biri de varsa rahat olur birlikte büyürler
Ozlem003' Alıntı: Kızlar oğlum 4 aylık 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala şaşkınım çocuklarının arası 1 yaş olan var mı zor oluyor mu Genişletmek için tıkla ... Benim ablamın çocukları da öyleydi canım yardım edecek biri de varsa rahat olur birlikte büyürler
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 24 Ekim 2022 #19 Ozlem003' Alıntı: Kızlar oğlum 4 aylık 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala şaşkınım çocuklarının arası 1 yaş olan var mı zor oluyor mu Genişletmek için tıkla ... Ablamla benim 1 yaş annem zor olmadı beraber büyüdünüz diyor
Ozlem003' Alıntı: Kızlar oğlum 4 aylık 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim hala şaşkınım çocuklarının arası 1 yaş olan var mı zor oluyor mu Genişletmek için tıkla ... Ablamla benim 1 yaş annem zor olmadı beraber büyüdünüz diyor
Ozlem003 Kayıtlı Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 702 24 Ekim 2022 #20 Gökçem💕' Alıntı: Ablamla benim 1 yaş annem zor olmadı beraber büyüdünüz diyor Genişletmek için tıkla ... inşallah canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ekim 2022 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Benim ablamın çocukları da öyleydi canım yardım edecek biri de varsa rahat olur birlikte büyürler Genişletmek için tıkla ... Hyr cnm sadece annemler yakın annemde hasta zaten bakmaz ben giderim artık
Gökçem💕' Alıntı: Ablamla benim 1 yaş annem zor olmadı beraber büyüdünüz diyor Genişletmek için tıkla ... inşallah canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Ekim 2022 Beren’in Annesi 🧚♀️' Alıntı: Benim ablamın çocukları da öyleydi canım yardım edecek biri de varsa rahat olur birlikte büyürler Genişletmek için tıkla ... Hyr cnm sadece annemler yakın annemde hasta zaten bakmaz ben giderim artık