Erken doğum olduğu için canım ondan umut yaşıtlarına göre 4 ay filan küçük doğdu . Onların hesabına göre hareket etSümeyra oğlum 10 aylık olacaktı doktor hesap yaptı 6 aylık
Erken doğum olduğu için canım ondan umut yaşıtlarına göre 4 ay filan küçük doğdu . Onların hesabına göre hareket etSümeyra oğlum 10 aylık olacaktı doktor hesap yaptı 6 aylık
Bilmiyorum ki canımrca edejm cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bebek degilki umut 1 yaşına girecek
Canım sıkma canını oğlun erken doğdu prematüre bebek normaldir böyle hasta olması geçecek inşallah Bir yaşından sonra düzelir merak etme benimki de hep grip bu kışı hep hastalıkla geçirdik inanrca edejm cnm
Bebek degilki umut 1 yaşına girecek
bitiyorum bu emojiyeeeeeeBilmiyorum ki canım
Canım sıkma canını oğlun erken doğdu prematüre bebek normaldir böyle hasta olması geçecek inşallah Bir yaşından sonra düzelir merak etme benimki de hep grip bu kışı hep hastalıkla geçirdik inan
Evet Ayşem öyle yapacam oturamiyor erken dedi doktorErken doğum olduğu için canım ondan umut yaşıtlarına göre 4 ay filan küçük doğdu . Onların hesabına göre hareket et
Çünkü erken canım sen Umut’u doktorun dediği aya göre hesapla mesela 1 ay sonra oturur doktor hesabına göre daha minik benim paşamEvet Ayşem öyle yapacam oturamiyor erken dedi doktor
Evet teyzesi çok minim canimizsinÇünkü erken canım sen Umut’u doktorun dediği aya göre hesapla mesela 1 ay sonra oturur doktor hesabına göre daha minik benim paşam
Sende canımsın kuzum öp paşamı yerimeEvet teyzesi çok minim canimizsin
Öperim canim benim sende kayrami op yerime bolcaSende canımsın kuzum öp paşamı yerime
Öperim kuzum benimÖperim canim benim sende kayrami op yerime bolca
Öperim kuzum benim