Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oğlum mamayla Besleniyor Su Vermelimiyim Arkadaşlar
Doktorlar neden vermeyin diyo anlamış diyilim bizim doktorda su verme dedi ben vermedim kızım ne yiyordu anne sütünü mamayı ikisinde kusuyordu sonra mamasını değişdim suda vermeye başladım düzeldi kusmadı ben ilk seferler güne 1 defa 30qramla verdim sora ayba ay kaldırdım şimdi 12 aylık biberonu dolduruyorum ne zaman isterse götürüp içiyor suyu çok seviyor su midesini böbreklerini temizliyor ayrıca ilk başlardan beri kaynatıb veriyom çiyde mikrop ola bilir kaynamış daha iyi
Kızımı bi kere doktora götürdüğümde o ara bi mama vermek zorundaydım bana her mamasan sonra su vermem gerektiğini aksi takdirde anne sütü gibi sindiremediğini söylemişti ama ben yinede 6 ay gelene kadar bi damla dahi vermedim zaten düzenli mama veren biri değildim sadece hastalık zamanlarımda felan bi hastane yatış süreçlerim olmuştu ozaman mecburiyetten
Kızımı bi kere doktora götürdüğümde o ara bi mama vermek zorundaydım bana her mamasan sonra su vermem gerektiğini aksi takdirde anne sütü gibi sindiremediğini söylemişti ama ben yinede 6 ay gelene kadar bi damla dahi vermedim zaten düzenli mama veren biri değildim sadece hastalık zamanlarımda felan bi hastane yatış süreçlerim olmuştu ozaman mecburiyetten