Ogluşum 91günlük 💙💙

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Ogluşum 91günlük 💙💙 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,355 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ogluşum 91günlük 💙💙
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fadimana

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugun 91 gunluk oldu oglum iyisiyle kotusuyle hastalığıyla 3 aya girdik Cok sükür Gaz sancıları azaldı huzursukları gecti Cok sukur ama tek sorun battaniye koklayıp uyuyor burnunun ucuna cekmeyınce uyumuyor sonra unutur mu yoksa buyunce devam eder mi 🤗🙏🥰😃
Canim benim iki cocugumda benim yemenimi koklayarak uyurdu hem kizim hem oğlum benim çocuklar valla 3.5 yaşında bıraktılar

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugun 91 gunluk oldu oglum iyisiyle kotusuyle hastalığıyla 3 aya girdik Cok sükür Gaz sancıları azaldı huzursukları gecti Cok sukur ama tek sorun battaniye koklayıp uyuyor burnunun ucuna cekmeyınce uyumuyor sonra unutur mu yoksa buyunce devam eder mi 🤗🙏🥰😃
Benim ki de parmak emer daha dört yaşında 🙈

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
MaşaAllah paşama 💙💙 canım benim kuzenimin kızı heryere kreşe dahi giderken battaniyesiyle giderdi yanından ayırmazdı aklı ermeye başlayınca verme alışabilir diğer Bi kuzenimde kepçe spatula gizli gizli çantasına koyup okula götürürdü 😂😂

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bence yawastan yawastan wazqecirin ablamın oqlu bebekliqnde oyleydi snradan diliyle emmeye başladı şuan 9 yaşında hala annesi qörmeden kumaş emiyor.

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bence yawastan yawastan wazqecirin ablamın oqlu bebekliqnde oyleydi snradan diliyle emmeye başladı şuan 9 yaşında hala annesi qörmeden kumaş emiyor.
Kızlar ben 8 yaşındaydım anbemşn kulak memesiyle uyumazsam aglardim 😂😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar ben 8 yaşındaydım anbemşn kulak memesiyle uyumazsam aglardim 😂😂😂😂
Kızlar ben 8 yaşındaydım annemin kulak memesiyle oynamasam agladım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar