Ogluşum 91günlük 💙💙

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S♥️E💙 tarafından oluşturulan Ogluşum 91günlük 💙💙 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,355 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ogluşum 91günlük 💙💙
Konbuyu başlatan S♥️E💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fadimana

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugun 91 gunluk oldu oglum iyisiyle kotusuyle hastalığıyla 3 aya girdik Cok sükür Gaz sancıları azaldı huzursukları gecti Cok sukur ama tek sorun battaniye koklayıp uyuyor burnunun ucuna cekmeyınce uyumuyor sonra unutur mu yoksa buyunce devam eder mi 🤗🙏🥰😃
Benim ikinci oğlum da öyleydi geçti ama doğumu kışa gelmişti burnunu avucunun içine alır battaniyeyi çeker uyukuya girerdi ısınınca hoşuna gidiyordu bıraktı tabi şuan on yaşın da

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugun 91 gunluk oldu oglum iyisiyle kotusuyle hastalığıyla 3 aya girdik Cok sükür Gaz sancıları azaldı huzursukları gecti Cok sukur ama tek sorun battaniye koklayıp uyuyor burnunun ucuna cekmeyınce uyumuyor sonra unutur mu yoksa buyunce devam eder mi 🤗🙏🥰😃
Ben öyleydim battaniye vardı birde parmağımı emerdim battaniyeyi 4 yaşında bıraktım parmak emmeyi 10 yaşında ilerleyen dönemde bırakmazsa pedagog desteği almanızı tavsiye ederim

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Gece uyandı aglıyor emdı uyumuyor bu seferde kımıslayıp duruyor en son battaniyeyi burnuna koydum uyudu alıstı da ınsallah ılerletmez farklı battaniyeyelere de yapıyor ama burnunu mu ısıtıyor acaba 😃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

MaşaAllah paşama 💙💙 canım benim kuzenimin kızı heryere kreşe dahi giderken battaniyesiyle giderdi yanından ayırmazdı aklı ermeye başlayınca verme alışabilir diğer Bi kuzenimde kepçe spatula gizli gizli çantasına koyup okula götürürdü 😂😂
Ay insallah oyle olmaz okula falan giderken goturmez

MaşaAllah paşama 💙💙 canım benim kuzenimin kızı heryere kreşe dahi giderken battaniyesiyle giderdi yanından ayırmazdı aklı ermeye başlayınca verme alışabilir diğer Bi kuzenimde kepçe spatula gizli gizli çantasına koyup okula götürürdü 😂😂
Oda iyi bisey deqil ya ben 15 yaşıma kadar emdim 🤦‍♀️ annem kızardı ederdi yok snradan erqenliqime qirince kendimi direte direte bıraktım ☺ şuan 23 yaşındayım. Bence biraktirabilirseniz biraktrin 🤭
Masallah iyi emmıssın canım sende 🤣🤣

Son düzenleme:

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Gece uyandı aglıyor emdı uyumuyor bu seferde kımıslayıp duruyor en son battaniyeyi burnuna koydum uyudu alıstı da ınsallah ılerletmez farklı battaniyeyelere de yapıyor ama burnunu mu ısıtıyor acaba 😃

Masallah iyi emmıssın canım sende 🤣🤣
Alışkanlık olunca öyle tatlı qeliyoduki yaşayan bilir 😂

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Bende hem emzik emmek isterdim buyunce gizli gizli emerdım sımdı bile emesım geliyor da emmıyorum 🤣🤣

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ahhh ahhh canım 😂😂😂😂eğer çok alıştıysa geçmiş olsun 😂😂😂😂 benim kızım bebekken annem çemberini vermiş eline kızım bi alıştı şimdi 4 yaşında hala bırakmıyor o çemberi başka çember asla almıyor illa o cember olacak bizde 2ye böldük birini yikadigimda digerini veriyorum biberonu da birakamadik 😖😖 biberon cember ayrilmaz ikilisi kizimin 😂nasil biraktiracam bilmem

Bende hem emzik emmek isterdim buyunce gizli gizli emerdım sımdı bile emesım geliyor da emmıyorum 🤣🤣
Allah seni emi😂😂😂😂

Allah seni emi😂😂😂😂

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Ahhh ahhh canım 😂😂😂😂eğer çok alıştıysa geçmiş olsun 😂😂😂😂 benim kızım bebekken annem çemberini vermiş eline kızım bi alıştı şimdi 4 yaşında hala bırakmıyor o çemberi başka çember asla almıyor illa o cember olacak bizde 2ye böldük birini yikadigimda digerini veriyorum biberonu da birakamadik 😖😖 biberon cember ayrilmaz ikilisi kizimin 😂nasil biraktiracam bilmem

Allah seni emi😂😂😂😂

Allah seni emi😂😂😂😂
Isımız zor o zaman desene 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar