Herhangi bir ilerleme ya da lezyon yokmuş çok şükür ama anestezi olmadan bir gözü 13 diğerini 8 ölçmüşler anesteziden sonra 10a 7 ölçmüşler bunu anlamadık normalde buradan aldıklarımızla başka bir doktora daha gidiyoruz hocamızla yakınlar o ona bilgi veriyor bakalım o diğer hocaya soracağız artık gidince
Yok canım ya gözümden ameliyat olmuştum ya hani bulanıklik devam ediyor onun için beni araştırma hastanesine sevk ettiler gittim oda gözde görmeyi engelleyen hiçbir durum yok nöroloji git dedi oraya da gittim oda mr kan filan istedi mr çekimi daha Ağustosta kan sonuçları 1 ay sonra çıkacak temmuz da ayrı bir göz filmi var yani anlıycagin karmaşık bişey oldu ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İyi şükür canım sonuçlar daha yok ki göz doktoru nöroloji yönlendirdi oda mr kan filan istedi daha Ağustos a kadar çekim için bekliycem ya
Hayatta en büyük servet sağlık geçen kulağımda uguldama oldu bütün beynimi sardı üç gün sürdü resmen dünyam karardı gecmeseydi delirmistim matkapla beynimi deliyor öyle bişey kulağım sağır olmaz İnsAllah acil gidecem iyi bir doktor arıyorum Türkiye'de bakalım Allah sağlık versin sanada bana tüm hasta olup şifa bekleyenlere
Ay bugün korseyi kargoya da vermişler aldığım gazla uğraşacaktım onlarla bakalım iyi haberler üstüste geldi dahası bizim gibi şifa bekleyenlerin başına
Hayatta en büyük servet sağlık geçen kulağımda uguldama oldu bütün beynimi sardı üç gün sürdü resmen dünyam karardı gecmeseydi delirmistim matkapla beynimi deliyor öyle bişey kulağım sağır olmaz İnsAllah acil gidecem iyi bir doktor arıyorum Türkiye'de bakalım Allah sağlık versin sanada bana tüm hasta olup şifa bekleyenlere
Ay bugün korseyi kargoya da vermişler aldığım gazla uğraşacaktım onlarla bakalım iyi haberler üstüste geldi dahası bizim gibi şifa bekleyenlerin başına
Anesteziden önce 12/8 demişler ama çok ağladı 7de bir başladı ağlamaya 8 buçukta aldılar hala ağlıyordu belki yanlış ölçülmüştür bilemiyorum anesteziden sonra 10/7 ölçmüşler eğer 7yse bir senede 2 derece düşmüş olacak inşAllah bakalım diğer hocada ölçsün de
Anesteziden önce 12/8 demişler ama çok ağladı 7de bir başladı ağlamaya 8 buçukta aldılar hala ağlıyordu belki yanlış ölçülmüştür bilemiyorum anesteziden sonra 10/7 ölçmüşler eğer 7yse bir senede 2 derece düşmüş olacak inşAllah bakalım diğer hocada ölçsün de
Bakalım ne zaman randevu bulabilirsek o biraz dolu oluyor Türkiye’de çocuklarda göze bakan sadece 3 profesör varmış biri de şansımıza Eskişehir’de buradan hocamız gidin deyince gidiyoruz onun için araya bi 15 gün falan giriyor