Sorum var Önemli kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Önemli kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,675 kez görüntülenmiş, 125 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Önemli kizlar
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel ❤️💙Alparslan

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Cam sil yer sil derken aşırı daldım ise gecede fena taktım kafaya bugün hiç yapmam dinlenip küçük paşayı takip edeyim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay insan korkuyor canm en ufak şeyde eskiye göre şimdiki hamilelikler valla aşırı dertli eskiden bahçe kazma kazarlardi hiç birsey yok şimdiki hamilelikler hep sıkıntılı insan korkuyor valla etrafimizda çok görüyoruz ya
En az 2 saat tepki vermezse hastaneye git ayşe ihmal etme

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Korkar tabi canım Kayra da ben kendiöi aşırı yorduğum zaman asla tekme atmaz haraket etmezdi ben bu dediğiöi yapardım karnımı severdim hatta bazen onu rahatsız etmek için karnıma ufak dokunuşlar yapardım 😂😂 o zamna hemen vururdu ama aklımı alırdı eşek
Dur bende başlıyım azıcık rahatsız edeyim paşayı zaten kızgınım ona renkli ultrason da bir yüzünü göstermedi 😀 deli etti bizi ayın 5 10 arası randevum var bakalım göstercek mi

Norml cnm aynn bugün dinlen hp tatlı şeyler ye iç hissedersin inş merk etme
İnşallah cnm Allah razı olsun içim rahat etti biraz şimdi yumulurum tatlıya 😀

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Dur bende başlıyım azıcık rahatsız edeyim paşayı zaten kızgınım ona renkli ultrason da bir yüzünü göstermedi 😀 deli etti bizi ayın 5 10 arası randevum var bakalım göstercek mi
Gösterir annesi gösterir bizim kayra da yüzünün yandan potresini vermişti eşek kız usg de nasılsa aynı doğdu çocuk 😂😂🥹. Tostiğiö hala saklarım onu 🥺🥺😍

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Gösterir annesi gösterir bizim kayra da yüzünün yandan potresini vermişti eşek kız usg de nasılsa aynı doğdu çocuk 😂😂🥹. Tostiğiö hala saklarım onu 🥺🥺😍
Asel gostermisti bu yok doktorum saolaun ikinci kontrolünde yine bakarız gösterirse çekeriz resmini dedi ya birde bu asel aşırı yoruyor kiz çocuğu ama aşırı yaramaz inatçı kucaktan inmiyor sinirlenince vuruyor bana gecen sulugunu pat diye ansızın bir attı karnıma denk geldi

Sürme bak kızarım sana pasami yorma🥰🥰☺️
Yok valla bugün yormak yok söz teyzesi napim.ev çok kirli geldi gözüme bir girdim tam girmisim ya halbuki hergun bir yer yapsana yok biz kadınlar rahat durmuyoruz ki 😀

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Asel gostermisti bu yok doktorum saolaun ikinci kontrolünde yine bakarız gösterirse çekeriz resmini dedi ya birde bu asel aşırı yoruyor kiz çocuğu ama aşırı yaramaz inatçı kucaktan inmiyor sinirlenince vuruyor bana gecen sulugunu pat diye ansızın bir attı karnıma denk geldi

Yok valla bugün yormak yok söz teyzesi napim.ev çok kirli geldi gözüme bir girdim tam girmisim ya halbuki hergun bir yer yapsana yok biz kadınlar rahat durmuyoruz ki 😀
Ahahah kız çocukları hep aynı sanırım yengemin 4 yaşında ki kızı da öyle gerçi o youtubede izlediği videolar yüzünden bir de oynadığo oyunlar yüzünden ama bir şey olsa annesine sen yaptın deyip yumrruk filan atıyor .

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Ahahah kız çocukları hep aynı sanırım yengemin 4 yaşında ki kızı da öyle gerçi o youtubede izlediği videolar yüzünden bir de oynadığo oyunlar yüzünden ama bir şey olsa annesine sen yaptın deyip yumrruk filan atıyor .
Aselde öyle tirmanmadigi yer yok kız neler yapıyor ya makyaj malzemeleri en yüksek yere koyuyorum dün wc deyken ben sen g8t ona sandalye almıştım piknik falan için onu taşı çık al her yerine sür birde parkelere falan birde yanıma gelmiş tütsü döktü diyor bana yarim ağzıyla 😀

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank

İnşallah cnm Allah razı olsun içim rahat etti biraz şimdi yumulurum tatlıya 😀
Sndednde olsn inş cnm hber vr hissedince 😀

Tüm sayfalar yüklendi.