Oruç tutmak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gule30 tarafından oluşturulan Oruç tutmak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,817 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Oruç tutmak
Konbuyu başlatan Gule30
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yarın kandil ve ben oruç tutmak istiyorum çünkü daha 6 haftalık hamileyim . Ama eşim diyor ki tutma bebeğime zarar gelirse kızarım falan. Kararsızım gizli mi tutsam acaba 😓 Allah korusun hangi sebeple olursa olsun düşük olursa suçlu olurum bir ömür konuşur 😭

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Cn
Kızlar yarın kandil ve ben oruç tutmak istiyorum çünkü daha 6 haftalık hamileyim . Ama eşim diyor ki tutma bebeğime zarar gelirse kızarım falan. Kararsızım gizli mi tutsam acaba 😓 Allah korusun hangi sebeple olursa olsun düşük olursa suçlu olurum bir ömür konuşur 😭
Canım ilk 3 aylık gebe iken tutulabiliyor. Bebek kendi kendini beslediği için. Ama doktora sor bı bebeğinle senin durumun buna müsait mi.

Canım ben geçen yıl hiç tutmadım oruçta bile 😔doktora sordum kesinlikle tutma dedi korktum bende tutmadım bişey olur da keşke tutmasaydim diye vicdan azabı duyarım diye tutmadım kışın tuttum ama benim düşük riski de vardı hap kullanıyordum doktora bı sor istersen ama tutma diyecektir büyük ihtimal

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm zaten ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor ki ben ilk 3 ay ağzıma doğru duurst bir şey bile alamadım kusmaktan oruç tutsaydum daha iyi olurdu ama kusmaktan tutamadım 9 gün geçen yıldan kalan kazam vardı şuan 6 ayına geçiş yaptım tuttum ben yarında kandil son kazam tutcam.. suana kadar sıkıntı olmadı şükür .. ara ara tuttum bı ara üst üste tuttum bebek hareketkerini alamadım korktum ama ara ara tutunca sıkıntı olmaz bence .. sende tut yani kusmuyorsan cnm 🥰 Allah kabul etsin hayırlı kandiller

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Cnm zaten ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor ki ben ilk 3 ay ağzıma doğru duurst bir şey bile alamadım kusmaktan oruç tutsaydum daha iyi olurdu ama kusmaktan tutamadım 9 gün geçen yıldan kalan kazam vardı şuan 6 ayına geçiş yaptım tuttum ben yarında kandil son kazam tutcam.. suana kadar sıkıntı olmadı şükür .. ara ara tuttum bı ara üst üste tuttum bebek hareketkerini alamadım korktum ama ara ara tutunca sıkıntı olmaz bence .. sende tut yani kusmuyorsan cnm 🥰 Allah kabul etsin hayırlı kandiller
Sağol canm tutacam sahur yapıyorum içim rahat olmaz tutmazsam. Size de hayrlı kandiller😍😍🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cn

Canım ilk 3 aylık gebe iken tutulabiliyor. Bebek kendi kendini beslediği için. Ama doktora sor bı bebeğinle senin durumun buna müsait mi.
Sağol cnm😍 yarın tutacam fakat ramazan için doktora soracam

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Sağol cnm😍 yarın tutacam fakat ramazan için doktora soracam
Valal ben doktora sordum diyor tutma sonra kaza yap diyor.. ama Bebek e sıkıntı olmazsa ben tutmayı düşünüyorum .. çevremde çok gebe oruç tuttu bende bebeğim de sıkıntı çıkmazsa tutcam ama doktorlar hic bir zman tür demez

Tüm sayfalar yüklendi.