Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimki de beşik sevmiyo beşikte bı saat sallıyorum gözlerimin içine bakiyo uyumuyo salona getiriyorum ayağıma koyuyorum hemen yatiyo koltuğa yerini yapıyorum öyle yatiyo gece beşikte yatırıyorum rahat yumuşacık yatağın nesini sevmezsin ki anlayamadım
Yeni yeni kesfediyolar herşeyin tadına bakıyorlar bideyerim onun ayakları lni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benimki de beşik sevmiyo beşikte bı saat sallıyorum gözlerimin içine bakiyo uyumuyo salona getiriyorum ayağıma koyuyorum hemen yatiyo koltuğa yerini yapıyorum öyle yatiyo gece beşikte yatırıyorum rahat yumuşacık yatağın nesini sevmezsin ki anlayamadım
Vslla ben anlamadim benim tosunu uzandığı zaman kalkmak istiyor oturttugun zaman kendini geri atiyor ye teyzesi pezelye ye benzeyen parmakları çok leziz
Yeni yeni kesfediyolar herşeyin tadına bakıyorlar bideyerim onun ayakları lni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi