Sorum var Para biriktirmek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Para biriktirmek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 908 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Para biriktirmek
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar kocanız size para veriyomu biriktirmek için? Benimki veriyodu ama kayınpederim izin vermedi oğluna her şeyi soruyor nereye gidiyosunuz niye böyle ediyon falan filan bi yerlere gidiyoruz izin vermiyo.
Pardon da ona neymiş 🤦🏻‍♀️. Eşimin maaş kartı genel olarak bende olur 😂. Ama ben yinede mesela şuraya bu kadar harcayağım derim 700 alırım 500 harcayığ 200 kenara atarım ruhu duymaz ama sonra söylemeden edemem yani parayı beraber biriktiriyoruz canım oda koyuyor bende böyle yaparak çok zor zamanda kalınca kumbaraya uzandık hala durumumuz iyi şükür ama biriktiriyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ha kayınpederine gelince eşin de cidden gidip babasının sözünü mü dinliyor evli barklı çocuklu adam oldu ya kimseye hesap vermek zorunda değil bu konuyu güzelce eşinle konuş hayat sizin artık 3. Kişilere yer yok

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Pardon da ona neymiş 🤦🏻‍♀️. Eşimin maaş kartı genel olarak bende olur 😂. Ama ben yinede mesela şuraya bu kadar harcayağım derim 700 alırım 500 harcayığ 200 kenara atarım ruhu duymaz ama sonra söylemeden edemem yani parayı beraber biriktiriyoruz canım oda koyuyor bende böyle yaparak çok zor zamanda kalınca kumbaraya uzandık hala durumumuz iyi şükür ama biriktiriyoruz

Ha kayınpederine gelince eşin de cidden gidip babasının sözünü mü dinliyor evli barklı çocuklu adam oldu ya kimseye hesap vermek zorunda değil bu konuyu güzelce eşinle konuş hayat sizin artık 3. Kişilere yer yok
Ohh iyi yapmışın kocanın parası kimde olmalı karısında elbetde😂 benimki babacı olmuş

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ohh iyi yapmışın kocanın parası kimde olmalı karısında elbetde😂 benimki babacı olmuş
Bu iyi bir şey değil ama canım babası artık eskide kaldı yani şuan sorumluluk sahibi biri ve sorumlu olduğu 2 can daha var. Parayı kimseye sormadan kendi zekası ile kullanması lazım o para senin eline gelmiyor ise babasının elinede gidemez

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kocanız size para veriyomu biriktirmek için? Benimki veriyodu ama kayınpederim izin vermedi oğluna her şeyi soruyor nereye gidiyosunuz niye böyle ediyon falan filan bi yerlere gidiyoruz izin vermiyo.
Biriktirmek için vermez ama harcamalarimada karışması hesap sormaz ailesi ile birliktemi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama biz ayrıyiz kayınpedere kaynanaya hiç bir konuyi tanışıp hesap vermeyiz

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Biriktirmek için vermez ama harcamalarimada karışması hesap sormaz ailesi ile birliktemi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama biz ayrıyiz kayınpedere kaynanaya hiç bir konuyi tanışıp hesap vermeyiz
En mantıklısı beraber yaşansada bencw hesap verilecek bir konu değil kadının çocuğunun ihtiyacı olur kendi ihtiyacı olur özel bir şey yapmak isterler kimseye düşmez yani

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Bbirlikde yaşıyoruz evet o yüzden öyle

Bu iyi bir şey değil ama canım babası artık eskide kaldı yani şuan sorumluluk sahibi biri ve sorumlu olduğu 2 can daha var. Parayı kimseye sormadan kendi zekası ile kullanması lazım o para senin eline gelmiyor ise babasının elinede gidemez
Ne yapmam lazım ki? O babası dinliyo

Ne yapmam lazım ki? O babası dinliyo

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Katılıyorum

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle ama kese bir olursa maalesef ki hesap soran oluyor canım çevremde çok örneği var
Ama çok saçma değil mi artık ayrı bir birey oldu bekar değil ki 🤦🏻‍♀️. Hayır benim çevrem mi anormal. Anneannem gelini ile kalıyor kadın parasını asla istemez etmez durumalrında iyi ama kendi maaşının birazını yine oğluna verir. Bana çok tuhaf geliyor böyle şeyler. Aynı şekil babannnemde öyle

Tüm sayfalar yüklendi.