Sorum var Para biriktirmek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Para biriktirmek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 908 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Para biriktirmek
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Ama çok saçma değil mi artık ayrı bir birey oldu bekar değil ki 🤦🏻‍♀️. Hayır benim çevrem mi anormal. Anneannem gelini ile kalıyor kadın parasını asla istemez etmez durumalrında iyi ama kendi maaşının birazını yine oğluna verir. Bana çok tuhaf geliyor böyle şeyler. Aynı şekil babannnemde öyle
Bana göre de saçma da maalesef var bu durumu yaşayanlar keşke herkes anlayışli olsa

Pardon da ona neymiş 🤦🏻‍♀️. Eşimin maaş kartı genel olarak bende olur 😂. Ama ben yinede mesela şuraya bu kadar harcayağım derim 700 alırım 500 harcayığ 200 kenara atarım ruhu duymaz ama sonra söylemeden edemem yani parayı beraber biriktiriyoruz canım oda koyuyor bende böyle yaparak çok zor zamanda kalınca kumbaraya uzandık hala durumumuz iyi şükür ama biriktiriyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ha kayınpederine gelince eşin de cidden gidip babasının sözünü mü dinliyor evli barklı çocuklu adam oldu ya kimseye hesap vermek zorunda değil bu konuyu güzelce eşinle konuş hayat sizin artık 3. Kişilere yer yok
Oh cnm bende birtane tam altın yaptırdım bide 6 bin TL yüzük aldım koyem altindi biraz kısaydı üstüne yaptırdım ama eşimin parasiyla değil el emegimle

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bana göre de saçma da maalesef var bu durumu yaşayanlar keşke herkes anlayışli olsa
Keşke canım ya ama insan deli olur y valla böyle yaşayan hemcinslerime Allah sabır versin zor

Oh cnm bende birtane tam altın yaptırdım bide 6 bin TL yüzük aldım koyem altindi biraz kısaydı üstüne yaptırdım ama eşimin parasiyla değil el emegimle
Oh mis gibi kız aferin sana 😍😍

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
İçtenlikle söyledin eminim😄
Keşke canım ya ama insan deli olur y valla böyle yaşayan hemcinslerime Allah sabır versin zor

Oh mis gibi kız aferin sana 😍😍
Amin inşAllah

Neyi kız anlamadım
Arkadaşa yazdığım mesajı

Neyi kız anlamadım
Arkadaşa yazdığım mesajı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Amin inşAllah

Arkadaşa yazdığım mesajı

Arkadaşa yazdığım mesajı
Hee ben yapmacık olamam zaten canım burada bir çok insanı severim sevdiğimi sevdiğimi belli eder sevmediğime de belli ederim @2 Erkek Annesi ♥️😍 de bunlardan biri ❤️

Zamanla tanırsın zaten herkesi

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.