Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar kocanız size para veriyomu biriktirmek için? Benimki veriyodu ama kayınpederim izin vermedi oğluna her şeyi soruyor nereye gidiyosunuz niye böyle ediyon falan filan bi yerlere gidiyoruz izin vermiyo.
Ama çok saçma değil mi artık ayrı bir birey oldu bekar değil ki . Hayır benim çevrem mi anormal. Anneannem gelini ile kalıyor kadın parasını asla istemez etmez durumalrında iyi ama kendi maaşının birazını yine oğluna verir. Bana çok tuhaf geliyor böyle şeyler. Aynı şekil babannnemde öyle
Pardon da ona neymiş . Eşimin maaş kartı genel olarak bende olur . Ama ben yinede mesela şuraya bu kadar harcayağım derim 700 alırım 500 harcayığ 200 kenara atarım ruhu duymaz ama sonra söylemeden edemem yani parayı beraber biriktiriyoruz canım oda koyuyor bende böyle yaparak çok zor zamanda kalınca kumbaraya uzandık hala durumumuz iyi şükür ama biriktiriyoruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ha kayınpederine gelince eşin de cidden gidip babasının sözünü mü dinliyor evli barklı çocuklu adam oldu ya kimseye hesap vermek zorunda değil bu konuyu güzelce eşinle konuş hayat sizin artık 3. Kişilere yer yok
Hee ben yapmacık olamam zaten canım burada bir çok insanı severim sevdiğimi sevdiğimi belli eder sevmediğime de belli ederim @2 Erkek Annesi ♥️😍 de bunlardan biri
Hee ben yapmacık olamam zaten canım burada bir çok insanı severim sevdiğimi sevdiğimi belli eder sevmediğime de belli ederim @2 Erkek Annesi ♥️😍 de bunlardan biri