Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar kocanız size para veriyomu biriktirmek için? Benimki veriyodu ama kayınpederim izin vermedi oğluna her şeyi soruyor nereye gidiyosunuz niye böyle ediyon falan filan bi yerlere gidiyoruz izin vermiyo.
Kızlar kocanız size para veriyomu biriktirmek için? Benimki veriyodu ama kayınpederim izin vermedi oğluna her şeyi soruyor nereye gidiyosunuz niye böyle ediyon falan filan bi yerlere gidiyoruz izin vermiyo.
Hee ben yapmacık olamam zaten canım burada bir çok insanı severim sevdiğimi sevdiğimi belli eder sevmediğime de belli ederim @2 Erkek Annesi ♥️😍 de bunlardan biri
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Wallah cnm çeyrek altın yaptım amcam bu günlerde gelinini getirecek kaynanama dedi çeyrek altın goturecem onlara anlamlı konuştu işte ama çeyrek altın yok dedi benimkini istiyecem dedim zaten de vermeyecektim ama giyip bozdurum parasını tmladim yüzük aldım
Wallah cnm çeyrek altın yaptım amcam bu günlerde gelinini getirecek kaynanama dedi çeyrek altın goturecem onlara anlamlı konuştu işte ama çeyrek altın yok dedi benimkini istiyecem dedim zaten de vermeyecektim ama giyip bozdurum parasını tmladim yüzük aldım
Hele şunlara bak ya valla iyi yapmışsın çeyrek almak zor ama gelin almak için giden bir insana zor olmasa gerek senin çeyreğine göz dikmek nedir bende senin yerinde olsam bende yüzük yada kolye yapardım. Az yesinlerde gelinlerine çeyrek alsınlar
Maşallah canım sana el işi mi yapıyorsun ben de düşünüyorum evden yapıp para biriktirmek istiyorum eşime ağız eğip istemeyecem artık istediğim an ne yapacaksın diye sorması delirtiyor belki özel bir şey alacam insanin eşi de olsa utanıyor yani
Maşallah canım sana el işi mi yapıyorsun ben de düşünüyorum evden yapıp para biriktirmek istiyorum eşime ağız eğip istemeyecem artık istediğim an ne yapacaksın diye sorması delirtiyor belki özel bir şey alacam insanin eşi de olsa utanıyor yani
Malesef biriktirmeye kalmıyor 3 çocuk masrafı ev alışverişi faturalar evin taksidi kredi kartı taksitleri kredi borçları alınan eşyaların borçları derken biriktirecek birşey kalmıyor elde borç bitse biriktirmeye başlayacam çocuklar için yatırım yapıcam