Sorum var Para biriktirmek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Para biriktirmek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 908 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Para biriktirmek
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kocanız size para veriyomu biriktirmek için? Benimki veriyodu ama kayınpederim izin vermedi oğluna her şeyi soruyor nereye gidiyosunuz niye böyle ediyon falan filan bi yerlere gidiyoruz izin vermiyo.
Ben eşimden alırdım mesela 100 200 lira olsun kalanida atardım kubarqya birikirdi bozuk paralar eşime söylerdim fırında kasada kahit yaparız demisti bana

Keşke canım ya ama insan deli olur y valla böyle yaşayan hemcinslerime Allah sabır versin zor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oh mis gibi kız aferin sana 😍😍
Wallah cnm çeyrek altın yaptım amcam bu günlerde gelinini getirecek kaynanama dedi çeyrek altın goturecem onlara anlamlı konuştu işte ama çeyrek altın yok dedi benimkini istiyecem dedim zaten de vermeyecektim ama giyip bozdurum parasını tmladim yüzük aldım

Sende 😍♥️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Wallah cnm çeyrek altın yaptım amcam bu günlerde gelinini getirecek kaynanama dedi çeyrek altın goturecem onlara anlamlı konuştu işte ama çeyrek altın yok dedi benimkini istiyecem dedim zaten de vermeyecektim ama giyip bozdurum parasını tmladim yüzük aldım

Sende 😍♥️
Hele şunlara bak ya valla iyi yapmışsın çeyrek almak zor ama gelin almak için giden bir insana zor olmasa gerek senin çeyreğine göz dikmek nedir bende senin yerinde olsam bende yüzük yada kolye yapardım. Az yesinlerde gelinlerine çeyrek alsınlar 😂😂

can kızım

Kayıtlı Üye
rank

Sende 😍♥️
Maşallah canım sana el işi mi yapıyorsun ben de düşünüyorum evden yapıp para biriktirmek istiyorum eşime ağız eğip istemeyecem artık istediğim an ne yapacaksın diye sorması delirtiyor belki özel bir şey alacam insanin eşi de olsa utanıyor yani

Maşallah canım sana el işi mi yapıyorsun ben de düşünüyorum evden yapıp para biriktirmek istiyorum eşime ağız eğip istemeyecem artık istediğim an ne yapacaksın diye sorması delirtiyor belki özel bir şey alacam insanin eşi de olsa utanıyor yani
Evet cnm tülbent falan çorap ne varsa

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kocanız size para veriyomu biriktirmek için? Benimki veriyodu ama kayınpederim izin vermedi oğluna her şeyi soruyor nereye gidiyosunuz niye böyle ediyon falan filan bi yerlere gidiyoruz izin vermiyo.
Vala getirib mene verir cox şükür bizde ele prablem yoxdu 🤗kimin neyine lazimki hara gedib gelmeyimiz o senin yoldaşından aslıdı

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Malesef biriktirmeye kalmıyor 3 çocuk masrafı ev alışverişi faturalar evin taksidi kredi kartı taksitleri kredi borçları alınan eşyaların borçları derken biriktirecek birşey kalmıyor elde borç bitse biriktirmeye başlayacam çocuklar için yatırım yapıcam

Tüm sayfalar yüklendi.