Park besik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sensey tarafından oluşturulan Park besik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,959 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Park besik
Konbuyu başlatan Sensey
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sensey

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar park beşikte elelebaby mi yoksa kraft mi kararsız kaldım bunları kullanan var mi

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Benimkide kiz🥰 bende elele bonte olan var o modeli cok hosuma gitti aynn kalitesi cok guzel duruyo 😍
Önce bonte olanla madre arasında kalmıştım ama bonte anne yanı olmuyor bide 420 kusur fazladan ana kucağına vermiş olmak istemedim çünkü 420 liraya çok daha güzelleri alınır diye düşündüm madreye karar verdim 😊😊

Hayattaki mucize

Kayıtlı Üye
rank
Önce bonte olanla madre arasında kalmıştım ama bonte anne yanı olmuyor bide 420 kusur fazladan ana kucağına vermiş olmak istemedim çünkü 420 liraya çok daha güzelleri alınır diye düşündüm madreye karar verdim 😊😊
Bende yani farkli baska alicam ondan cok ona takilmadim donenceye tlf baglanmasi hosuma gitti bide birazdaha uzun baskada fark yok sanirim 😊 madrenin hangi rengini dusunuyosun ben gri olmasindan biraz kararsizim 🙈

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Bende yani farkli baska alicam ondan cok ona takilmadim donenceye tlf baglanmasi hosuma gitti bide birazdaha uzun baskada fark yok sanirim 😊 madrenin hangi rengini dusunuyosun ben gri olmasindan biraz kararsizim 🙈
Gri bide kahverengi var kahverengi olmaktansa gri olması daha mantıklı geldi 😂 bide 10 cm uzun bide telefona baglanmasi güzel de fiyat farkına değer mi onu düşünüyorum 😂 bunların sonucu maddeyi sipariş verdim gri olarak😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.