Park beşik

• Konbuyu başlatan Elif b
  • Toplam 21 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elif b tarafından oluşturulan Park beşik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,700 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Park beşik
Konbuyu başlatan Elif b
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Aynen hem baya kullanışlı olur hemde çocukta kendi odasını benimser diye düşünüyorum hayırlısı bakalım
Bende park yatak alıp sonra bazaya geçiş yaptırmayı düşünüyorum çünkü yatağa da alışsın sonra zor olur belki ondan bakmıştım yatak bariyeri olarak görmüştüm koruyuculuğu konusunda bilgim yok ama baya var 😅😅

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende park yatak alıp sonra bazaya geçiş yaptırmayı düşünüyorum çünkü yatağa da alışsın sonra zor olur belki ondan bakmıştım yatak bariyeri olarak görmüştüm koruyuculuğu konusunda bilgim yok ama baya var 😅😅
Bende araştırırken genelde mobilya besiklere bakıyorum sonradan baza olanlar var çok Güzel hangisi mantıklı gelirse onu alırim sanırım çok kararsızım 🤦🏻‍♀️ çocuk doğacak ben hala beşik konusun da karar veremedim 😂😂

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bir şey sorabilir miyim baza da yatarken düşmesin diye nasıl önlemler aldın peki bende öyle düşünüyorum küçük bir beşik alıp beşik zamanı geçince normal.genc odası düşünüyorum ama bazadan düşer korkusu sarıyor içimi 🤦🏻‍♀️
Canım internetten kenarına korkuluk aldım, birde yatağın açık kalan tarafına denk gelecek şekilde bebek nevresiminin içine küçük yastıklar almıştım pofuduk yumuşak olsun diye onları doldurup koydum, ama çok şükür hiç düşmedi. Acıktığın da yatağın da oturup ağlıyordu hemen koşup emzirip yatırıyordum🥰 sabahları tvye bakarken falan yere koyduğum yastıkların üzerine yatıyordu uykusu geldiğin de orda uyuyup kalıyordu hiç sallamadım ayağım da 🤗

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bende araştırırken genelde mobilya besiklere bakıyorum sonradan baza olanlar var çok Güzel hangisi mantıklı gelirse onu alırim sanırım çok kararsızım 🤦🏻‍♀️ çocuk doğacak ben hala beşik konusun da karar veremedim 😂😂
Bende onlardan gördüm büyüyen beşik yazıyor onu bende düşündüm ama bakalım bide Ikeanın uzayan yatağı var onada baktım farklı şeyler var baya ☺️☺️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Canım internetten kenarına korkuluk aldım, birde yatağın açık kalan tarafına denk gelecek şekilde bebek nevresiminin içine küçük yastıklar almıştım pofuduk yumuşak olsun diye onları doldurup koydum, ama çok şükür hiç düşmedi. Acıktığın da yatağın da oturup ağlıyordu hemen koşup emzirip yatırıyordum🥰 sabahları tvye bakarken falan yere koyduğum yastıkların üzerine yatıyordu uykusu geldiğin de orda uyuyup kalıyordu hiç sallamadım ayağım da 🤗
Maşallah kuzum ne kadar akıllı bir bebişim varmış bende iyice araştırayım baza bnaa da çok mantıklı geliyor dediğim gibi tek korkum düşmesiudi ama yardımcı oldunuz hemen hepiniz 🤭❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende onlardan gördüm büyüyen beşik yazıyor onu bende düşündüm ama bakalım bide Ikeanın uzayan yatağı var onada baktım farklı şeyler var baya ☺️☺️
Seçenek çokta 😂😂 biz çok kararsızız

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah kuzum ne kadar akıllı bir bebişim varmış bende iyice araştırayım baza bnaa da çok mantıklı geliyor dediğim gibi tek korkum düşmesiudi ama yardımcı oldunuz hemen hepiniz 🤭❤️
Çok şükür canım ya inşallah kızçemi de böyle düzene koyabilirim 🤲 düşmez Allahın izniyle kuzum sen yine de güzelce önlemini alırsın🥰 herzaman yardımcı oluruz kafana birşey takılırsa mutlaka sor çekinmeden 💗😘

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank

Seçenek çokta 😂😂 biz çok kararsızız
Valla öyle ama park beşik baya öneriliyor ama büyüyen karyola da güzel bakalım daha zamanım var düşüneceğim bol bol 😅😅

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Çok şükür canım ya inşallah kızçemi de böyle düzene koyabilirim 🤲 düşmez Allahın izniyle kuzum sen yine de güzelce önlemini alırsın🥰 herzaman yardımcı oluruz kafana birşey takılırsa mutlaka sor çekinmeden 💗😘
Teşekkür ederim kuzum Allah razi olsun 😘❤️

Valla öyle ama park beşik baya öneriliyor ama büyüyen karyola da güzel bakalım daha zamanım var düşüneceğim bol bol 😅😅
Benim son 8 hafta oda Kayra erken gelmezse karar vermem şart artık 😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim kuzum Allah razi olsun 😘❤️

Benim son 8 oda Kayra erken gelmezse karar vermem şart artık 😂😂
Hadi maşallah az kalmış inşallah tam vaktinde doğar evet haklısın senin hemen karar vermen lazım baya yaklaşmış ☺️☺️🥰🥰🧿

Tüm sayfalar yüklendi.