Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızım kucağımdaydı ayağım takıldı parmağım çıktı, şişti çok acıyo. Neyse o acı geçici ama eşime telefon etdim dedim parmağım çıktı canım acıyo, ne yapa bilirim ben dedi. Ya insan noldu neden oldu diye sormazmı? Ya parmağımın acısını hiss etmiyom, kalbim acıdı
Geçmiş olsun canım bunca acının arasında onun yaptığı ayıbı kafana takmamalısın bence ve hemen acile git alçıya alsınlar üzerine basma buz koy geçer tez vakitte inşaAllah acısını bilirim benim de 1 buçuk ay önce ayağım çatladı neler neler çektim
Geçmiş olsun canım bunca acının arasında onun yaptığı ayıbı kafana takmamalısın bence ve hemen acile git alçıya alsınlar üzerine basma buz koy geçer tez vakitte inşaAllah acısını bilirim benim de 1 buçuk ay önce ayağım çatladı neler neler çektim